Widok
Omijać szerokim łukiem
To prawda, że naprawiają tak, żeby do nich wrócić. Rok temu naprawiali mi układ wydechowy + prawy przegub. Zapłaciłem kupę kasy... Oczywiście nie pojeździłem za długo. Tym razem nie pojechałem już do nich, tylko do Centrum na ... i co się okazuje? Przed chwilą dzwonił mechanik. Układ wydechowy był zrobiony prowizorycznie, powiązany (!!!) jakimiś drutami itp. Prawy przegub do wymiany... ciekawe, podobno założyli nowy (przynajmniej za to skasowali) Szkoda, że nie mam papierów na tamtą naprawę. Trzymajcie jeśli już tam trafiliście. I pilnujcie jak oka w głowie, bo tak jak ja będziecie co sezon naprawiali to samo.
wypowiedź zmoderowana (automat czas, 2012-06-28 17:18:04)
Moja ocena
Auto Remont
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1
asortyment: 3
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.3
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Szanowny Panie Kierowco! - szkoda, że nie przyjechał Pan do nas, gdyż jak to Pan określił nie ma papierów na naprawę. Papiery są u nas i w każdej chwili można sprawdzić co było w pańskim samochodzie naprawiane. Przed podaniem tej opinii w internecie powinien Pan zadać sobie pytanie – co było naprawiane?
Z opisu wynika, że układ wydechowy był naprawiany a naprawa może polegać np.: na spawaniu tłumika lub innej części układu a nie koniecznie na wymianie układu – pomylił Pan pojęcia. Natomiast przegub mimo, że był wymieniany rok temu można go „załatwić” bardzo szybko sposobem jazdy.
Sądzimy, że Pana pretensje i opinia jest bardzo krzywdząca dla naszego wizerunku. Swoją nerwowość przelał Pan po prostu na tą opinię, bo to nic nie kosztuje – prawda, a gdzie dobre obyczaje?
Z opisu wynika, że układ wydechowy był naprawiany a naprawa może polegać np.: na spawaniu tłumika lub innej części układu a nie koniecznie na wymianie układu – pomylił Pan pojęcia. Natomiast przegub mimo, że był wymieniany rok temu można go „załatwić” bardzo szybko sposobem jazdy.
Sądzimy, że Pana pretensje i opinia jest bardzo krzywdząca dla naszego wizerunku. Swoją nerwowość przelał Pan po prostu na tą opinię, bo to nic nie kosztuje – prawda, a gdzie dobre obyczaje?