Widok
Jeżdzę Z CB radiem:) i wiem gdzie są korki, owszem wiem gdzie stoją misie, ale też jak dojechać do nowych miejsc w miastach, w których jeszcze nie byłam albo jak objechać tworzący się korek lub ile czasu zajmie mi przedostanie się np obok KLIFU. Nie do końca zgadzam się z tym, że ułatwia to pijanym ucieczkę od kary, bo ostatnio CB radiowcy zasugerowali, że na Jabłoniowej jechał pan pod wpływem:) Osobiście uważam, że więcej osób powinno jeździć NA CB;)
Z pozdrowieniami dla kolegów i koleżanek:)
Z pozdrowieniami dla kolegów i koleżanek:)
Masakra, ludzie traktuja CB jak prywatne podwórko. Nie dosyc ze jezyk polski jest zbyt "ubogi" i go "wbogacaja" tak ze dzieciom uszy nalezy zakrywac, to jeszcze zachowuja sie jak nienormalni. Na dluzszym odcinku przez miasto odechciewa sie radia uzywac. Poza tym kanaly drogowe oglne sluza do pogawedek i wycina to istotne informacje. No i jeszcze Dj-je, raczacy innych radiowców własna muzyką. ech gdzie są stare lata, nr wywoławczy, licencja i kultura.
Jest wielu kierowców, który wiedzą do czego służy CB Radio i umieją się zachowywać.
Na nieszczęście ów kierowców jest też wielu idiotów z "biedronkowymi" CB szumofonami, którzy usiłują zwrócić na siebie uwagi swoją muzyką lub wygłupami i podwórkową polszczyzną.
Myślę, że czas na wydawanie licencji na CB radio.
Na nieszczęście ów kierowców jest też wielu idiotów z "biedronkowymi" CB szumofonami, którzy usiłują zwrócić na siebie uwagi swoją muzyką lub wygłupami i podwórkową polszczyzną.
Myślę, że czas na wydawanie licencji na CB radio.
drodzy krótkofalowcy:)
-mobile, mobile jak wygląda ścieżka z sopotu do gdańska?
-czysto kolego miałeś ale uważaj bo czarny passat się kręci koło klifu
-podziękował, ja jadę z gdyni, misiaki na statoilu się zalewają pewnie z suszarką się ustawią
-ok podziękował też, to szerokości powodzonka i zimnego kapselka na wieczór, bajo
-wzajemnie kolego miłego weekendu, bajo!
coś dodać?
pełna kultura:)
-mobile, mobile jak wygląda ścieżka z sopotu do gdańska?
-czysto kolego miałeś ale uważaj bo czarny passat się kręci koło klifu
-podziękował, ja jadę z gdyni, misiaki na statoilu się zalewają pewnie z suszarką się ustawią
-ok podziękował też, to szerokości powodzonka i zimnego kapselka na wieczór, bajo
-wzajemnie kolego miłego weekendu, bajo!
coś dodać?
pełna kultura:)