Widok

CHAPEAU BAS!

Z każdą wizytą przekonuję się o tym, że faktycznie świetnie trafiłam. Za każdym razem wychodzę z salonu P. Gosi usatysfakcjonowana- czy to drobną, acz przydatną poradą, czy efektem wykonania. Wciąż zmieniam, szukam i staram się trafić w sedno tego, co chcę mieć na głowie i w tym właśnie salonie mogę sobie na to pozwolić bo widać, że doświadczenie i innowacje wprowadzane tam wynikają z rozumienia potrzeb klienta.
W nawiązaniu do udoskonaleń- P. Gosia poleciła mi ostatnio kurację z nowego szkolenia. Efekt gładkich, niepuszących się włosów i przede wszystkim dobrze rozczesujących się bez użycia odżywki(!) ma utrzymywać się nawet do 6 tygodni. Jak na razie stosuję to tydzień, ale pierwsze efekty już są widoczne. Jestem pod wrażeniem i polecam gorąco i to nie tylko kurację, ale cały salon "Gosia". Połączenie fryzjera, kosmetyczki i studia paznokci świetnie ze sobą współgra. Mnie kupili tam ciepłem, serdecznością, dbałością i przede wszystkim profesjonalizmem jestem więc święcie przekonana, że i Was coś tam zatrzyma jak już się wybierzecie :) Polecam!
Moja ocena
Gosia kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 5

jakość usług: 6

kreatywność: 5

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam bardzo.