Gosia

Fryzjerzy

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Serdecznie Polecam wątek zamknięty Pani Gosia to bardzo dobry fryzjer, doskonale rozumie potrzeby klienta i...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 lipca 2019

Gosia najlepsza wątek zamknięty Pani Gosia - najlepsza fryzjerka jaką dotąd spotkałam, pomysłowość,...
~Dorota
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 stycznia 2017

Stały klient wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zawsze wychodzę zadowolony.
~Mariusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 czerwca 2016

Zawsze tam chodzę wątek zamknięty OPstatni fryzjer który nie upadł na głowę z cenami za przystrzyżenie faceta:)
~Bartek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 marca 2016

POLOECAM wątek zamknięty Profesjonalizm Miła obsługa Miła atmosfera Zaangażowanie Kreatywność Uśmiech
~Blondyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 października 2015

zachwycona wątek zamknięty Salon ten dwa lata temu polecila mi kolezanka z pracy, wtedy trafilam w rece...
~Malgosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2015

Karolina - opinia wątek zamknięty Za każdym razem wychodzę zadowolona. Pierwszy raz trafiłam do Pani Gosi,...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 maja 2015

Super! wątek zamknięty Do salonu trafiłam jakiś czas temu, miałam ochotę na zmianę fryzury. Weszłam...
~Kuleczka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 lutego 2015

CHAPEAU BAS! wątek zamknięty Z każdą wizytą przekonuję się o tym, że faktycznie świetnie trafiłam. Za...
~Aleksandra A.
1

dodano: 26 kwietnia 2013

Salon fryzjerski Gosia wątek zamknięty Do Pani Gosi przychodziłam jeszcze w poprzednim salonie, ścinała mi długie do...
~DORA
-

dodano: 28 lipca 2014

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Do salonu "Gosia " trafiłam z polecenia i naprawdę jestem bardzo zadowolona...
~Katarzyna
-

dodano: 17 marca 2014

fryzura wieczorowa wątek zamknięty Wybrałam sie do zakładu na czesanie Pani Marta po konsultacji pięknie...
~Ola
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 lutego 2014

polecam wątek zamknięty Profesjonalizm-jest ok!
~jarnur
-

dodano: 30 stycznia 2014

Dziękuję Pani Marzenko wątek zamknięty Salon poleciła mi znajoma. Poszłam tam bez uzgodnienia terminu, z chandrą i...
~Joanna
-

dodano: 29 stycznia 2014

Dziękuję pani Gosiu! wątek zamknięty Profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa, jestem bardzo zadowolona bo...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry