Widok

CHORE TERMINY NA NFZ DO NEUROLOGA!!!!

Dzień dobry,
może warto zająć się bliżej tematem lekarzy i czasu oczekiwania w naszym mieście. Dostałam skierowanie do neurologa , mam niepokojące objawy i muszę zrobić rezonans głowy. Termin w najbliższej przychodni jest uwaga na KWIECIEŃ PRZYSZŁEGO ROKU. Za co my płacimy? To naprawdę nienormalne , że chorzy ludzie muszą się mierzyć z jeszcze bardziej CHORYMI terminami na badania! A co z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Się ciesz,termin do okulisty...maj 2025)
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 18

Kwiecień 2024 to jeszcze całkiem dobry termin, jak na nfz przystało, a jak nie wierzysz to zadzwoń i zapytaj jaki najblizszy termin do endokrynologa
popieram tę opinię 157 nie zgadzam się z tą opinią 9

Skargi I zarzalenia do NFZ i rządu naszego
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sven za dużo siedzisz przy kompie

To i oczy cierpią
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

było na PiS nie głosować

ani na PO
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 12

cóż, 'niech jadą' #pdk
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję poszukać. Przychodnia Nowy Port ma chyba terminy kilkumiesięczne jeśli dobrze pamiętam.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Muszę mieć wykonany rezonans

Tego jeszcze nie wiadomo . O tym czy będzie musiał być wykonany rezonans decyduje specjalista . Pacjenci często przychodzą do specjalistów na pytanie o dolegliwości i powód skierowania mówią właśnie ,że muszę mieć wykonany rezonans !!!!. To często wina lekarzy POZ którzy w rezonansie widzą lekarstwo na wszystko ,a w szczególności na bóle kręgosłupa. Mniej żółci więcej rozsądku .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 32

Dalej wybierajcie POPis i dalej siedźcie cicho w domach

Od 30 lat jest coraz gorzej ze służbą zdrowia ale wy nadał im ufacie tym naciagaczom co mają nas wszystkich gdzies
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jak chcesz iść do lekarza to musisz się zapisać prywatnie i zapłacić

te 300 zł miesięcznie na NFZ to nie wystarczy nawet na wizytę kontrolną a ty piszesz o rezonansie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 27

Rosyjscy przyjaciele z Konfabulacji chcą likwidacji ZUSu

więc nie będzie żadnych terminów :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wybory

Dalej glosujcie na Prawych i Sprawiedliwych to terminy będą jeszcze lepsze :)
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 15

To jeszcze nic, pod koniec lipca dostałam skierowanie na rehabilitację, dzwonię do przychodni a Pani mi mówi, że w sierpniu zaczną rejestrację na lipiec 2024! Ręce opadają
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z czego ma się cieszyć? To jest chore. A ty zajmij się czymś bardziej pożytecznym.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

na kwieciec 2024? to bardzo szybko...

srednio do neurologa w pomorskim czeka się 214 dni a np na endokrynologa 468 dni....
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mam do okulisty za rok

Rząd zamiast zreformowac i doinwestować służbę zdrowia wydaje kasę m.in na festyny, dotacje i pensje dla swoich i inną kiełbasę wyborczą. Czy naród przestanie być w końcu ślepy?
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chcieliście dobrej

Zmiany to macie
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7

Premier i bracia

Przecież premier Pinokio się chwalił że nie tylko rannych braci z wschodu leczymy, a le także przewlekle chorych cywili, ochotników wojskowych u nas więc automatycznie po zapaści cowidowej doszedło dodatkowo masa ludzi z zagranicy...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry