Widok
CHORE TERMINY NA NFZ DO NEUROLOGA!!!!
Dzień dobry,
może warto zająć się bliżej tematem lekarzy i czasu oczekiwania w naszym mieście. Dostałam skierowanie do neurologa , mam niepokojące objawy i muszę zrobić rezonans głowy. Termin w najbliższej przychodni jest uwaga na KWIECIEŃ PRZYSZŁEGO ROKU. Za co my płacimy? To naprawdę nienormalne , że chorzy ludzie muszą się mierzyć z jeszcze bardziej CHORYMI terminami na badania! A co z ...
więcej
może warto zająć się bliżej tematem lekarzy i czasu oczekiwania w naszym mieście. Dostałam skierowanie do neurologa , mam niepokojące objawy i muszę zrobić rezonans głowy. Termin w najbliższej przychodni jest uwaga na KWIECIEŃ PRZYSZŁEGO ROKU. Za co my płacimy? To naprawdę nienormalne , że chorzy ludzie muszą się mierzyć z jeszcze bardziej CHORYMI terminami na badania! A co z ...
więcej
Muszę mieć wykonany rezonans
Tego jeszcze nie wiadomo . O tym czy będzie musiał być wykonany rezonans decyduje specjalista . Pacjenci często przychodzą do specjalistów na pytanie o dolegliwości i powód skierowania mówią właśnie ,że muszę mieć wykonany rezonans !!!!. To często wina lekarzy POZ którzy w rezonansie widzą lekarstwo na wszystko ,a w szczególności na bóle kręgosłupa. Mniej żółci więcej rozsądku .