Widok

CHRZCINY-lokal w Gdańsku

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

Niedługo będę poszukiwała lokalu na taką właśnie doniosłą uroczystość. Czy macie jakies doswiadczenia ? Czy ktos może mi polecić jakis lokal? Proszę o informację na forum lub na priv: czerwcowaa@gazeta.pl
Z góry sliczne dzięki,

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cztery Pory Roku w Straszynie - nie jest to bardzo daleko, a można sobie pospacerować i fajnie spędzić cały dzień.
Robiłas tam chrzciny? Jak jedzenie? Ilościowo jakościowo i cenowo? to jest bardzo blisko mojego domu, ale słyszałam że tam nie ma rewelacji jelsi chodzi o jedzenie i że jest drogo. To prawda?
Ja polecam Karczma Chłopska Zagroda na Placu Zebrań Ludowych w Gdańsku. Mieliśmy tam ślub cywilny,ceny bardzo przystepne i mnóstwo jedzenia,zresztą wejdż na ich stronkę i zobacz ofertę.

A dokładny adres tu:Gospoda-Chata Chłopska ul. Giełguda 4 tel.524-00-95 www.gospoda.trojmiasto.pl.
Naprawdę polecam.

Byłam tam na komunii. Tanio nie jest, ale jedzenie jest całkiem smaczne. Jeżeli masz blisko, to najlepiej tam wstąp. Pani od marketingu jest sztywna jakby kij połknęła, ale ostatecznie wszystko jest dopilnowane.
Dzieki! Wybierzemy się w oba miejsca i zobaczymy.

Pozdrawiam

Inne tematy z forum Straszyn

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...

do góry