Widok
Hej, dolaczam do chustowych mam choc swoja dopiero dzis zamowilam. Nie wiem czemu nie zdecydowalam sie wczesniej, ale jakos tak czas polecial. Mysle, ze nie jest za pozno na elastyka bo z tego co wiem to do przeznaczona dla dzieci do 2-3 roku zycia (jesli dam rade udzwignac:)) Choc Adas jakims wielkim klocuszkiem nie jest a mi juz rece odpadaja bo lubi byc na raczkach i lubi byc noszony.
Mymble - też się zastanawiałam nad chustą tkaną/TM lub ergonomkiem :]
też jestem niska, a Mąż wysoki ;) do tego Mąż ma mniej w pasie ode mnie ;P
wybrałam nosidło i obydwoje jesteśmy super zadowoleni :)))) szybko i łatwo się zakłada :) rewelacja :)
ostatnio byliśmy na giełdzie w Pruszczu(kałuże straszne, błoto itd.) i ze współczuciem patrzyłam na Rodziców z wózkami... trzeba było uprawiać slalom gigant między kałużami ;)
rozmawiałam z Koleżanką przez tel. i Ona zapytała jak tam dajemy radę z wózkiem :P odpowiedziałam - ale my nie jesteśmy z wózkiem :) tylko z nosidłem :)
też jestem niska, a Mąż wysoki ;) do tego Mąż ma mniej w pasie ode mnie ;P
wybrałam nosidło i obydwoje jesteśmy super zadowoleni :)))) szybko i łatwo się zakłada :) rewelacja :)
ostatnio byliśmy na giełdzie w Pruszczu(kałuże straszne, błoto itd.) i ze współczuciem patrzyłam na Rodziców z wózkami... trzeba było uprawiać slalom gigant między kałużami ;)
rozmawiałam z Koleżanką przez tel. i Ona zapytała jak tam dajemy radę z wózkiem :P odpowiedziałam - ale my nie jesteśmy z wózkiem :) tylko z nosidłem :)
widzę, że jest tu kilka ekspertek więc moje pytanie jest takie:
jaka chustę kupić dla dziecka żeby można je było nosić od urodzenia?
jestem w 5 m-cu ciąży i chciałabym dziecko przyzwyczajać do chusty jak najszybciej.
koleżanka chce mi sprzedać chustę kieszonkę, a ja kompletnie się nie znam.
proszę o radę
jaka chustę kupić dla dziecka żeby można je było nosić od urodzenia?
jestem w 5 m-cu ciąży i chciałabym dziecko przyzwyczajać do chusty jak najszybciej.
koleżanka chce mi sprzedać chustę kieszonkę, a ja kompletnie się nie znam.
proszę o radę