Widok
CHYBA ZACZĘŁA SIĘ LICZYĆ KASA
Witam, uczęszczam do Dojo od prawie roku bo bardzo spodobał mi się klub uźna i miła atmosfera w nim. Pierwszy zgrzyt był kiedy wyjechała mała Madzia i zastępowały ją instruktorki z łapanki, potem Magda blondynka coraz częściej odwoływała zajęcia (teraz chyba jej już wogóle nie ma a była świetna), potem skrócono godziny (ndz zamknięta, sb do 16) a od września już pojechali po całości, ceny wzrosły, rabat 10% za wcześniejszą wpłatę pozabierali, dali za to dwa wejścia więcej co mnie akurat nierobi. Chyba czas poszukać czegoś innego.
Moja ocena
Dojo Kosodan
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 3
oferta: 4
wyposażenie: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
3.7
* maksymalna ocena 6
Witamy! Kilka sprostowań: Magda blondynka prowadzi zajęcia w czwartki. Od lutego będzie prowadziła również zajęcia w soboty. W soboty klub nigdy nie był czynny dłużej niż do 16-ej. Karnet bez limitu wejść kosztuje ( przy zakupie przed końcem ważności obecnego ) 155 zł, czyli od września "zdrożał" o 2 zł. Natomiast dla osób niesystematycznie uczęszczających : karnet dwumiesięczny na 12 wejść za 190 zł . DO 23 GRUDNIA karnet bez limitu można zakupić za 90 zł !!! (wyłącznie dla stałych, jak Pani, Klientów). Zapraszamy! Dla nas, niezmiennie przede wszystkim liczą się Klienci. Za uwagi dziękujemy. Pozdrawiamy. Do zobaczenia.