Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
jest ok wątek zamknięty zajecia z Akademi Sarmati i Kamila Balanda !! nic dodac nic ujac polecam
~lfc
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 maja 2014

super wątek zamknięty Bardzo fajny klub w nietypowym miejscu , silownia dla mnie wyposazona olk...
~lfc
-

dodano: 20 maja 2014

CHYBA ZACZĘŁA SIĘ LICZYĆ KASA wątek zamknięty Witam, uczęszczam do Dojo od prawie roku bo bardzo spodobał mi się klub uźna...
~klientka
1

dodano: 14 listopada 2013

Strzał w kolano. wątek zamknięty Gratuluję władzom klubu wyrzucenia najlepszego instruktora samoobrony i...
~KMICIC
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 czerwca 2013

Rewelacyjne zajęcia z ZUMBY - Piotrek i Marta wątek zamknięty Jestem stałą bywalczynią klubu i polecam ZUMBĘ w poniedziałki, środy i...
~emi
2

dodano: 17 kwietnia 2013

zmiana grafiku na gorsze wątek zamknięty Do tej pory byłam zachwycona i zajęciami grupowymi fitness, i ułożonym z...
~stala klientka
1

dodano: 10 marca 2013

Marcin - najlepszy trener wątek zamknięty Jeśli potrzebujecie motywacji i profesjonalnego podejścia to polecam ciężką...
~Maciej!
-

dodano: 31 stycznia 2013

Jest OKI wątek zamknięty Mi spodobał się ten klub ze względu na zróżnicowane zajęcia.Zaangożowanie i...
~Misiek
-

dodano: 22 stycznia 2013

ZA TAK CENE!! wątek zamknięty ceny drozsze niz w innych pobliskich klubach ze zanacznie lepszym sprzetem,...
~Krystyna
1

dodano: 12 września 2012

SUPER FITNESS! wątek zamknięty super zajęcia fitness! spociłam się i wymordowałam, w pozytywnym sensie...
~Aaaaaśka
-

dodano: 21 września 2012

SUPER MIEJSCE wątek zamknięty mój młody wojownik chodzi tu na Judo i Aikido ,natomiast ja głownie na Fit...
~Magdalenka
-

dodano: 30 sierpnia 2012

Wszystko na tak. POLECAM wątek zamknięty Jak najbardziej polecam ten klub. Od lat uczęszczam do różnych siłowni i...
~MArcin D.
-

dodano: 23 sierpnia 2012

NIE PÓJDĘ JUŻ NIGDZIE INDZIEJ! wątek zamknięty Fantastyczne miejsce! Świetni prowadzący potrafią zmobilizować do wysiłku- a...
~Gosix
-

dodano: 22 sierpnia 2012

Fitness tak ,siłownia nie wątek zamknięty Przyszedłem pierwszy raz na zajęcia wczoraj ,głównie ze względu na zapoznanie...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 lipca 2012

OK :) wątek zamknięty JUZ DAWNO SZUKALAM TAK FAJNEGO Z MILA ATMOSFERA KLUBU ZA TAK NIE DUZE...
~ANIA
-

dodano: 2 stycznia 2012

OPINIA wątek zamknięty Ciekawy wystrój i miła atmosfera
~XX
-

dodano: 17 grudnia 2011

Aktywnie i przyjemnie wątek zamknięty Chcesz cwiczyc? aktywnie spedzic czas? Wylac z siebie hektolitry potu?...
~Martyna
-

dodano: 12 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry