Przyszedłem pierwszy raz na zajęcia wczoraj ,głównie ze względu na zapoznanie się z ofertą siłowni. Ona sama jest dość mała. Jeżeli jest się osobą dla której ważne są zajęcia czysto siłowe ,to można przeżyć mały 'zawód'. Na plus mogę ocenić taki drobiazg jak pierwsze darmowe wejście ,które w części siłowni jest płatne ( co mnie osobiście nieco odstrasza bo jestem obecnie w takiej sytuacji ,że liczę się z każdym groszem ).
Ciekawe są jednak zajęcia wytrzymałościowe. Osobiście po ich wykonaniu ( a może raczej w większości przeleżeniu >.> ) byłem zmęczony jak nigdy.
Jeżeli ktoś chciałby zadbać o swoje zdrowie w sensie zgubienia zbędnych zwałów tłuszczu ,czy zwiększenia wytrzymałości swojego ciała ,to NAPRAWDĘ POLECAM.
Największym jednak plusem jest chyba sama atmosfera panująca w siłowni ,jak i podczas treningów. Ludzie mimo mojej żałosnej formy ,nie podśmiewali się ( chyba ;) ) ,a byli przyjaźnie nastawieni ,a w szczególności prowadzący zajęcia. Cały czas był zaangażowany ,pomagał i był ( jakby to głupio nie zabrzmiało ) zaciekawiony tym co robię i co się ze mną dzieje ( czy aby na pewno nie padłem na zawał :P ) w trakcie wykonywania ćwiczeń.