Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Julia - ocena nowy temat Doskonała obsługa Pani Moniki i Pana Pawła, zakończona szybkim wynajmem...
~Julia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 29 lipca 2025

Szymon - ocena nowy temat Pan Paweł sprawnie i profesjonalnie zajął się wynajmem mieszkania, bardzo...
~Szymon
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 26 lipca 2025

Justyna - ocena Bardzo profesjonalne podejście do klienta. To nie była moja pierwsza...
~Justyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 maja 2024

Alex R - ocena We have been working with Mrs. Monica for the third year now, having changed...
~Alex R
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 maja 2024

PC - ocena Zostaliśmy sprawnie przeprowadzeni przez wszystkie meandry wynajmu, począwszy...
~PC
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 stycznia 2024

Anna Wasińska - ocena Bardzo polecam współpracę z Panią Moniką i Panem Pawłem. Współpracujemy...
~Anna Wasińska
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 grudnia 2023

Emilia Krause - ocena Polecam współpracę z Agencja a w szczególności z Panem Pawlem, sprawnie...
~Emilia Krause
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 grudnia 2023

Agnieszka - ocena Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do klienta. Takich firm w obecnych...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 grudnia 2023

Zofia Kowalska - ocena Polecam współpracę z Agencją City&Sea, wynajęli moje mieszkanie w 10 dni,...
~Zofia Kowalska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 grudnia 2023

Justyna - ocena Polecam z pełną odpowiedzialnością City&Sea Apartments!Pan Paweł i Pani...
~Justyna
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 grudnia 2023

Khrystyna Dovhan - ocena Z pełnym przekonaniem polecamy biuro nieruchomości City and Sea Apartments,...
~Khrystyna Dovhan
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 grudnia 2023

Kamil - ocena Po pierwsze, znakomita oferta. Po drugie, pełne zaangażowanie i rzetelne...
~Kamil
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 grudnia 2023

Bożena - ocena Profesjonalizm, elegancja, rzetelność Polecam bardzo współpracę
~Bożena
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 grudnia 2023

Jarosław - ocena Ogromne doświadczeni, oferty przygotowane przez agencję są odpowiedzią na...
~Jarosław
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 listopada 2023

Natalia - ocena Bardzo polecam usługi City&Sea Apartments. Fachowa wiedza i rzetelna obsługa....
~Natalia
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 listopada 2023

Sławomir - ocena Fantastyczna, obsługa od dawna szukałem wsparcia w wynajmie mieszkania....
~Sławomir
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 listopada 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry