Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
lena daj link do galerii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ana, staram się jak mogę, wierz mi, ale bez męża przy boku jest mi po prostu trudniej... :/
Do tej pory nie odczuwałam jakos bardzo hustawki nastrojów, ale chyba hormony szaleją...
wrzuciłam własnie swój brzuszek do galerii- nie wiem czy bedzie widoczny, na forum nie umiem :(
image
Hej Kobietki :)

Ja również dołączam się do trzymania kciukow za pozytywną betę u Koraliczka a u Basieniaczka za szybki i bezbolesne rozwiązanie... no w sumie troszke boleć musi... żeby mama pamiętała jak to się rodziło :P hihi

Lena Ty Kochana się nie stresuj nie czytaj o depresjach... czytaj sobie o tym co przyjemne :P ja już przestałam czytać o choirobach i innych stresujacych rzeczach bo też juz mialam doła... teraz czytam tylko jak dzidzi się rozwija, co się dzieje w każdym tygodniu itd itp. :)

Moja malutka też się wierci non stop no chyba że śpi to jest spokojniej :)a jak nie śpi to szaleje :P ale tez to uwielbiam... a jak czasem jest chwile spokojniej to już się niepokoję aż znowu zaczyna fikolki i nie wiem co tam jeszcze :P

Lena a jak tam Twoj brzuszek duży już... mój dosyć dosyć :)

Lusia pozdrowionka ślę i niech mała zdrowieje... jak ma na imię ?
image
Aha, Lusia mi sie podoba pomysl z rodzenstwiem dla twojego skarba :)
Pierwsza Miłośc urodzona 12.08.2012 r Zosia :)
image
Lenka no to trzeba cos z tym humorem zrobic!! kochana cieszyc sie trzeba kazdy dzien przybliza Cie do Twojego skarba :) Nie dołuj sie wszystko jest przeciez ok :)
Lusiu witaj :) powiedz jak tam u ciebie przebiegla ciaza i porod? bez problemu? czytalam niedawno znowu Twoj "szczesliwy" watek z testem :) podnosi na duchu :)
image
WIEM, ZE POMYSLICIE, ZE JESTEM JAKAS GŁUPIA :(:(:(, ALE JA TAK BARDZO BYM JUZ CHCIAŁA NASTEPNEGO SKARBA :(.
MOJA MALA JEST CALYM MOIM SWIATEM I CHCIAŁABYM DWA TAKIE SZCZESCIA MIEC....

MOJA MALUTKA CHORA JEST:(:(:( MA KATAR, KASZEL...
KORALICZKU !!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!

DZIEWCZYNY ŚLEDZĘ WAS CAŁY CZAS, ALE WIECIE HMMMM :):):) Z MALYM SZOGUNEM, TO NAWET NIE MAM CZASU SIE PO pupIE PODRAPAĆ :)
Dziewczyny, ja za Was obie trzymam kciuki!!!
Za Ciebie Koraliczku, zeby ten cykl był szczęsliwy, a za Ciebie Basieniaczku, żeby poród przebiegł bez problemów i nie był za bardzo bolesny :)
Za chwilę Basieniaczek będzie sie juz cieszył dzidziusiem, a Ty Koraliczku swoją fasolka w brzuszku :DDD
Mój artysta dzis ma "kręcioła", ale cieszę sie, bo juz sie przyzwycziłam, ze go co chwilę czuję, gorzej jakby teraz sie zbuntował i przestał sie ruszac... Poza tym mam teraz gorszy okres, jakos nastrój mi siadł całkowicie, a jak sie naczytałam o nieleczonej depresji w ciązy - o jej wpływie na dziecko - to się przeraziłam:(((
image
no super by było Koraliczek, trzymam kciuki za Ciebie :D
imageimage
obiecalam ze zanim urodzisz zaciaze ;p moze to juz.. ale by bylo faaajnie :D postaram sie dotrzymac obietnicy ;p stresik ;p
image
spoko dam radę, do piątku raczej się nie rozpakuję :D:D:D
imageimage
w piatek powinnam bedzie to 14 dni po IUI a 13 po owulce... nie robie wczesniej zadnych testow bo nie ma sensu... troche sie boje ze znow lipa i ze w listopadzie bedzie laparoskopia
Trzymaj sie do piatku :D w pietek wieczorem mozesz rodzic ;p
image
Plamienia brak, skurczy brak, nie czuję się jak w ciąży:D

Koraliczku kiedy robisz betę?
imageimage
łapie :D
a mnie jeszcze bardziej cyce napuchly i sutki mi dziwnie stercza na boki haha jak to smiesznie wyglada ;p sory za szczegoly ;p no i standardowo brzuch dalej boli, sluz zoltawy jakis to chyba progesteron... i pachwiny w nogach mnie bola ;/ ogolne samopoczucie dziwne jak co miesaic po lekach :) nie moge sie doczekac bety , ale za chwile pewnie nie bede miala takiego entuzjazmu a jutro znow bedzie.. dziwne my babki jestesmy ;p
Basieniak skurczy dalej nie widac? plamienie ustalo?
image
Koraliczku ślę fluidku od mojej młodej;)
imageimage
moze jakas porcja fluidkow dla mnie na dzis?
image
Tak tez zrobię :) Mama juz mnie namawia i zaczyna kasę zbierac hehe ;)
kurcze cos mi ucielo tekst i sie nie podpisalam? cos mi dzis laptop szaleje, chcialam napisac ze o fluidki prosze w takim razie, zostalo mi 5 dni do testu, a lenka pisalam Ci zeby posprawdzala z ta klinika jezeli bedzie tak jak trzeba to bym sie nawet nie zastanawiala nad porodem...
No to ja prosze o fluid
Lena, w takim razie ja chcę do Białegostoku :). U nas swego czasu była opcja, że dawało się położnej 500 zł i ona " rodziła" tylko z tobą, oczywiście przychodziła extra. No i to było bezprawne i teraz nie wolno. Dziwię się, bo szpital mógłby im jakoś sprzęt wypożyczać, one mogłyby robić to legalnie i wszyscy byliby zadowoleni, ale ponoć się nie opłaca.

Basieniak ja byłam pewna, że ty już :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

do góry