Widok
Olcia to znaczy, ze jestesmy w tym samym tyg. ciazy:) ( u mnie na razie wg OM). Teraz wklejaj suwaczek i zaglądaj do nas czesciej:)
Ana, ja tez mam wizytę we wtorek i zobaczymy ile ma moja fasolka :)
....albo fasolki ;)
Teraz chyba wszystkie zazdrościmy Basieniakowi ruchów malucha, ale ...my tez sie doczekamy :) Ja w poprzedniej ciąży czułam je juz dosc wczesnie ( choc poczatkowo nie byłam pewna czy to dzidzia czy cos w jelitach).
Ana, ja tez mam wizytę we wtorek i zobaczymy ile ma moja fasolka :)
....albo fasolki ;)
Teraz chyba wszystkie zazdrościmy Basieniakowi ruchów malucha, ale ...my tez sie doczekamy :) Ja w poprzedniej ciąży czułam je juz dosc wczesnie ( choc poczatkowo nie byłam pewna czy to dzidzia czy cos w jelitach).
Koraliczku! cieszę sie że Ci humorek dopisuje:) I bardzo dobrze! :D Na pewno tym razem sie uda:))
A co do HIV to w Polsce tez sie bada w ciazy ( chyba zreszta wszedzie).
A ja dzis miałam "ambitne" plany grilowania, ale niestety mdłosci były silniejsze... Ale jakos nie załuje. Dzidzia najwazniejsza :)
A co do HIV to w Polsce tez sie bada w ciazy ( chyba zreszta wszedzie).
A ja dzis miałam "ambitne" plany grilowania, ale niestety mdłosci były silniejsze... Ale jakos nie załuje. Dzidzia najwazniejsza :)
hej dziwuszki :)
Koraliczek jak zlecili Ci badanie na hiv to tylko dobrze swiadczy o twojej klinice !! tez slyszalam ze w innych krajach badanie to wykonuje kazda kobieta w ciazy. Bedzie dobrze, wazne ze juz masz zastrzyk zakupiony napweno poskutkuje i pecherzyk peknie :)
Basieniak ale Ci zazdroszcze ze juz mozesz czuc swoja niunie :)) tez bym chciala !! :) ale musze jeszcze troszke poczekac :) teraz czekam na wtorkowa wizyte i juz sie doczekac nie moge zeby zobaczyc jak tam dzidzius :)
pozdrowionka :**
Koraliczek jak zlecili Ci badanie na hiv to tylko dobrze swiadczy o twojej klinice !! tez slyszalam ze w innych krajach badanie to wykonuje kazda kobieta w ciazy. Bedzie dobrze, wazne ze juz masz zastrzyk zakupiony napweno poskutkuje i pecherzyk peknie :)
Basieniak ale Ci zazdroszcze ze juz mozesz czuc swoja niunie :)) tez bym chciala !! :) ale musze jeszcze troszke poczekac :) teraz czekam na wtorkowa wizyte i juz sie doczekac nie moge zeby zobaczyc jak tam dzidzius :)
pozdrowionka :**
Koraliczek ja w sumie tak myślałam - gdzie bym mogła się zarazić, ale jak czekałam na wynik to jakiś dziwny strach był, sama nie wiem czemu, ale na szczęście wynik negatywny...mała właśnie mnie kopie;) czuję ją już od 30 maja czyli od urodzin męża, bo wtedy zjadłam mega dużo ciasta i mała jak dostała taką ilość cukru to oszalała z radości i codziennie czuć ją mocniej :)
Koraliczek dałam fotkę mojego brzuszka w wątku mamuś listopadowych i grudniowych 2011 w części 8 więc jak masz ochotę to możesz podglądnąć;)
Koraliczek dałam fotkę mojego brzuszka w wątku mamuś listopadowych i grudniowych 2011 w części 8 więc jak masz ochotę to możesz podglądnąć;)
no no własnie to ana :) hehe tylko musialam sobie sama kupic zastrzyk akurat bo sie skonczyly na oddziale a beda dopiero w srode nowe... i zaplacilam 170 zl za 1 ampulke.. to takie drogie czy tylko w tej aptece szpitalnej? heh :) dzis mam dobry nastroj , ogolnie mam dzis odwiedziny popoludniu rodzicow i meza :)ma nareszcie troche wolnego w pracy wiec posiedzi ze mna :) moze pozwola mi wyjsc do parku przed szpital :)
Ja testuje za jakies 17 dni ;p chyba ze nie peknie w terminie ;p
ja znow uciekam bo mnie znow gdzies zabierają... tu w sobote normalnie robia badania :)
Ja testuje za jakies 17 dni ;p chyba ze nie peknie w terminie ;p
ja znow uciekam bo mnie znow gdzies zabierają... tu w sobote normalnie robia badania :)
Koraliczek wszytsko bedzie dobrze, widze ze pecherzyk slicznie rosnie- teraz zatsrzyk i napewno sie uda... widzisz mi tez zastrzyk pomogl i to za 1 razem !!! wczesniej nie pekaly pecherzyki - takze trzymam mocno kciuki i czuje ze juz niedlugo dolaczysz do nas... i bedziesz odliczac kazdy tydz i kazdy dzien do narodzin Twojego malenstwa,
trzymaj sie tam kochana buziaki :***
trzymaj sie tam kochana buziaki :***
no i po obiedzie... dzis chyba zejde do bufetu bo to jedzenie zaczyna mnie wykanczac ;p biegunke mam od pierwszego dnia tutaj ;/ boksuje mnie w brzuszku caly czas prawie.
Pocieszam sie ze moze w poniedzialek mnie wypuszcza do meza, do mojego lozka i do mojego psa :)
Dziewczyny kochane dzieki za kciuki, ja trzymam za wasze slodkie mdlosci ;p obym tez takie miala za miesiac ;p
Pocieszam sie ze moze w poniedzialek mnie wypuszcza do meza, do mojego lozka i do mojego psa :)
Dziewczyny kochane dzieki za kciuki, ja trzymam za wasze slodkie mdlosci ;p obym tez takie miala za miesiac ;p
Koraliczek Kochana może hormony zaczęły buzować:))) Trzymamy mocno kciuki za Twojego pęcholka, niech ładnie sobie podrośnie, a potem zastrzykiem go potraktuj :))))))))
Na początku takie kłucia są normalne, bo wszystko się powiększa w macicy, jedynie mocny ból bądź taki okresowy znaczy skurczowy nie za bardzo, ale wtedy można nospę brać
Na początku takie kłucia są normalne, bo wszystko się powiększa w macicy, jedynie mocny ból bądź taki okresowy znaczy skurczowy nie za bardzo, ale wtedy można nospę brać
Czesc kochane, ja wypoczywam sobie i podczytuje Was w wygodnym łozku... pani dr mowi ze mam teraz aie rozluznic i relaksowac co jest trudne bo po tych zastrzykach zaczyna mi cos doskwierac, wyobrazcie sobie ze wczoraj plakalam caly dzien, nie wiem czemu :( dostalam na uspokojenie leki... moj pecherzyk ma 17 mm, jezeli do poniedzialku podrosnie do 22 to juz dostame otriwelle i do domku.. bardzo sie ciesze bo fisia tu dostaje..., kurcze obiad przyjechal.. napisze potem...
czesc Kobietki... moje bole sa delikaten raczej i nie trwaja ciagle tylko co jakis czas cos mnie to zakłuje to pociagnie :) ale tez mysle ze to normalne. zreszta w 6 tyg dosyc mocno mnie bolaly jajniki i srodek podbrzusza...poszlam do gina zobaczyc czy wszystko ok i jak najbardziej bylo ok wiec mam nadzieje ze teraz tez tak jest.
pozdrawiam :)*
pozdrawiam :)*
Cześć dziewczyny:)
Trochę mnie nie było bo zgodnie z zaleceniem lekarza odpoczywałam / na kaszubach/ przydało mi się trochę lenistwa:)
dzisiaj byłam na usg i moja kruszynka ma 0,89mm :) wg usg to 6 t 6 d
Trochę się naczytałam i ciesze się, że u was też wszystko wporzątku. trzymam kciuki za koraliczka i czekam na wieści...pewnie nie jestem sama
Jeżeli chodzi o bóle to dopóki nie są mocne to myślę, że wszystko powinno być ok jak napisał już ktoś wcześniej. Ja też lekarzowi wspominałam, że bolą mnie jajniki zbadał i powiedział, że wszystko ok
pozdrawiam gorąco :)
Trochę mnie nie było bo zgodnie z zaleceniem lekarza odpoczywałam / na kaszubach/ przydało mi się trochę lenistwa:)
dzisiaj byłam na usg i moja kruszynka ma 0,89mm :) wg usg to 6 t 6 d
Trochę się naczytałam i ciesze się, że u was też wszystko wporzątku. trzymam kciuki za koraliczka i czekam na wieści...pewnie nie jestem sama
Jeżeli chodzi o bóle to dopóki nie są mocne to myślę, że wszystko powinno być ok jak napisał już ktoś wcześniej. Ja też lekarzowi wspominałam, że bolą mnie jajniki zbadał i powiedział, że wszystko ok
pozdrawiam gorąco :)
ja mam wyliczona date od 1 dnia ostatniej miesiaczki czyli od 21.04. wyszło 28.01.12, ale z usg wychodzilo 25 stycz
w kazdym badz razie bedziemy rodzic w zblizonym terminie ;)
a mi cos znowu zaczyna byc niedobrze :/
Kkasia1 witam i pozdrawiam- piszesz ze jestes szczesciara-wiec domyslam sie ze jestes szcesliwa mamusia albo oczekujesz dzidziusia???
:)
za Koraliczka ja tez bardzoo mocnoo trzymam kciuki !!!
w kazdym badz razie bedziemy rodzic w zblizonym terminie ;)
a mi cos znowu zaczyna byc niedobrze :/
Kkasia1 witam i pozdrawiam- piszesz ze jestes szczesciara-wiec domyslam sie ze jestes szcesliwa mamusia albo oczekujesz dzidziusia???
:)
za Koraliczka ja tez bardzoo mocnoo trzymam kciuki !!!