Widok
Roli jeśli jesteś po terminie spodziewanej miesiąćzki to możesz zrobić o każdej porze. Ja najwieksze zaufanie mam do testów strumieniowych, ponoć są bardziej czułe. U mnie 4 dni po spodziewanej miesiączke kreseczka była blado czerwona. Także trzymam kciuki. Jak zrobisz to daj znać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Roli, ty rób, bo ny tu wszystkie czekamy:)))
dalej czekam na meza i placze z bolu bo pecherz mi juz rozsadza i z bezsilnosci i strachu przed rozczarowaniem ale bedziecie pierwsze, ktore dowiedza sie o rezultacie:)
temp dalej 37.1
:))))))
Aszi przepraszam, przeoczyłam wcześniejsze pytanie (ten wątek jest mega dynamiczny) z tego co mi wiadomo nie cierpię na PCO, w sumie lekarz twierdzi, że ciężko u mnie z owu.
Moja historia jest taka, że o 1wszą ciążę starałam się 9mcy bez clo- niestety w 12 tyg okazało się, że się nie udało.. strasznie to przeżyłam.. po roku od tego momentu, jak wciąż ciąży nie było wybrałam się do gamety i tam seria badań, hsg- które pokazało, że jajowody niedrożne, laparo- która pokazała, że jednak drożne ale jest lekka endometrioza i po laparo kuracja z clo w 3cyklu ciąża biochemiczna:( ale po niej lekarz nie kazał przerywać clo.. do tego dostaję jeszcze dostinex i glucophage no i zastrzyki na pękanie pęcherzyków.. tyle tego, że chyba musi się w końcu udać..
Roloi temp 37 dobrze świadczy... coś czuję że kolejna ciąża w powietrzu... ;)*
Ania81 to ty strasznie dużo przeszłaś!!! Kurde silna z Ciebie kobieta, jestem pod wrażeniem. Taki trudy na pewno muszą zostać nagrodzone. Naprawde życzę Ci tego bardzo i trzymam kciuki.
dziewczyny JEST slaba druga kreska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje :)))))))))))))))))))))))))))))))

Wyjątkowy wątek i wyjątkowe dziewczyny:)
Roli moje wielkie gratulacje:)))))))))) hehe.... zauważcie, że każdy nowy wątek zaczyna się oświadczeniem o zajściu w ciąże:)
Strasznie się cieszę:) Jeszcze raz gratuluje!!!
:) co nas nie zabije to ponoć wzmocni, nie tylko takie tragedie mnie w życiu spotkały...silna chyba jestem, ale czasem jest tak, że mam dużo siły aby wspierać innych, a dla mnie jej już braknie.. chyba każdy ma takie chwile gdy się załamuje,już nie może.. a potem wstaje i walczy dalej.. życie..:) ciężkie, czasem niesprawiedliwe, ale jakie piękne..
dziekuje kochane:)))) jak narazie jestem w szczesliwym szoku takze jutro sie do was odezwe bo teraz placze caly czas oczywiscie ze szczescia chociaz wiem ze to dopiero poczatek drogi, jestescie kochane:)))
Roli, ja rownież gratuluję!!! :D
Udał nam sie ten watek jak nic :DDD
Coraz więcej cięzarnych
Bombelkowa, Ania81 teraz Wasza kolei! Sciskam kciuki!
Lena jak u was z mieszkaniem?
no co ja widze.. ROLI MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale sie zaczyna nowy rok no :D nowe ciezaroweczki przybywaja a te stare sie zaraz rozpakują :) super wiesci!!!!!
Roli trzymam kciuki za dalszy rozwoj akcji!!! idz jutro na bete!!
Roli zareagowałaś dokładnie jak ja:)) Też siępopłakałam:) Cieszcie się, bo jest z czego:)) Buziaki
roli, to cudownie!!
Wielkie gratulacje!

Dziewczyny ja w środę mam betę, ale brzuch mnie zaczął boleć, więc coś mam przeczucie, że roli tylko będzie szczęśliwą mamusią tego wątku..
Roli a nie mówiłam że kolejna ciąża wisi w powietrzu... ;)

supeer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE !!!
teraz dbaj o siebie i o maleńką fasoleczkę :*
a moja mała znowu dostała czkawkę :/ ehhh nie lubię jak się tak maleństwo męczy ...
Dziewczyny kochane jeszcze raz dziekuje:) najchetniej przegadalabym cala noc jestem tak poddekscytowana ale moj maz juz spi bo chory takze chyba sama tez sprobuje zasnac:)
Spokojnej nocy wszystkim ciezarowka zycze a owocnej wszystkim starajacym sie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry