Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aszi sposób na męża dobry:) podziałał mąż słowa nie powiedział:)
JA dziś też nie spałam ale nie z powodów pogodowych, mi raczej zimno było:)
Bombelkowa jak beta??
Aszi nie wybierasz sie na porodowke? :P
Jeszcze nie:) Myśle, że 2 lipca zalicze ostatnią wizyte u mojej doktor i wtedy się wybiore:) Dzisiaj odebrałam wyniki posiewu- jestem czysta:) Nie mam juz E.Coli:) Będę mogła rodzić w wodzie w razie czego:)
no to suuuper!
w wodzie tez bym chciala, zobaczymy co posiew pokarze...
jeszcze musze zaliczyc wizyte u anestezjologa na wszelki wielki... jak by sie cc mialo skonczyc.
Jestes blizej ode mnie, ale Ci zazdroszcze.. bedziesz szybciej po :P
Kochana wcale dalej ode mnie nie jesteś:) Jeszcze się okaże, że przenosze a ty w czasie urodzisz i będziemy miały swoje pociechy w tym samym czasie:)
Chociaż robie wszystko,żeby mały urodził się w terminie:) Już mi ciąża ciąży, więc nie chciałabym przenosić:)
Aszi ja mam nadzieje ze za 3 tygodnie się rozpakuję...
nie moge spać od kilku dni, mam cały czas skurcze nóg.. bardzo bolesne, i tak mi mięśnie skręca, że dziś chyba mi palca wybiło... dziś już nie dałam rady i się popłakałam chyba ze zmęczenia i bólu jednocześnie... biorę slow mag - magnez ale to nic nie daje, mąż pojechal do apteki właśnie po magnez z witaminą b6... jak to nie pomoże to pojade chyba na IP niech cos poradzą bo moja ginka jest na urlopie do 9 lipca............
Nie mam juz sily.. sory za lamenty.
Koraliczek mnie też łapią skurcze, ale takie bardzo delikatne. Krzyż mnie nie boli, ale ogólnie jestem już zmęczona ciążą i chciałabym już urodzić.
Jakby Ci się nasiliło to jedź na ostry dyżur, może oni ci coś doradzą. Bardzo mi szkoda, że się tak męczysz.
koraliczek, aszi... nie wierzę że to tak szybko zleciało... zaraz rodzicie ... SUPER !!! nowe bobaski na świecie :) trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie :)**
Ana ja też nie mogę uwierzyć:) Czekam, aż ten "czołg" mnie rozjedzie:)
Nie wiem, która z was własnie tak opisywała poród, ale doczekać się nie mogę:)
Aszi ja chyba pamietam ze lusia tak pisala ze czolg jej z tylka wyjezdzal hahaha
Ah..faktycznie czas ucieka niesamowicie szyyybko - niedługo wasze maleństwa będą z Wami;)))))

Z ciekawych porównań - ostatnio moja znajoma (dwa porody za sobą) na tekst jej kolegi że poród to chyba nic trudnego, w końcu tyle kobiet daje jakoś rade, odpowiedziała że skoro to takie proste to niech spróbuje sobie włożyć parasol w pupe, otworzyć go, a potem wyjąć;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
iwonuś ahahahahahahahahahahahahahahaha

genialny tekst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iwonus uśmiałam się po pachy:)
Faceci to zawsze są najmądrzejsi hehe...
moj maz zaczyna rozumiec ze to nie takie hop siup , dzieki genialnej poloznej z SR, pozatym jak zapytala sie go czy rodzil kiedys kamien nerwkowy, on powiedzial ze tak, to powiedziala ze to taki bol razy 10.. no i sie przestraszyl...
A co tu taka cisza nastała??
Oglądałam dzisiaj pogode od soboty ma być po 33 stopnie, chyba oszaleje;/
ASZI.. ale z burzami.. wiec i parno tez bedzie... SAUNA AAAAAAAAA
Już się boje. Tym bardziej, że mieszkam na 5 pietrze- nade mną jest tylko dach. To stara kamienica, więc jak się nagrzeje to długo trzyma ciepło. Czasem w domu jest spokojnie powyżej 30stopni;/
hej dziewczyny:) ja dziś byłam na rozmowie o pracę, mam nadzieję, że od poniedziałku zacznę :) Praca przy pakowaniu części komputerowych, umowa zlecenie, 7.7 netto za godz. rewelacji nie ma ale to zawsze lepsze niż siedzenie w domu i będę mieć pieniążki na kolejne inseminacje :) a poza tym mój mąż kupił sobie rower, a ja odremontowałam swój stary i jeździmy sobie codziennie:) Mam nadzieje, że jutro będzie cieplej bo planujemy dłuższą wycieczkę rowerową . Nawet kupiłam sobie specjalne majtki z wkładką bo mnie pipka boli hihihi :)

image
Dagolek, ty ją oszczędzaj ;))

Ja też mam nadzieję, że jutro będzie ciepło, bo nie mam co ze sobą zrobić. Zaczynam remont i muszę się wynieść.
Wy o remontach, rowerach, pracy a ja nie mam sily wstac z kanapy hahahahaha niech mi ktos da kopa do roboty :P
najdalam sie owocow.. porzeczek czarnych i czerwonych, malin, truskawek i czeresni... na popoludnie mam bober :D a na obiad karczek... zrobie sos dobry i zjemy z makaronem :)
jutro wyplata.. jade na ostatnie zakupy bo ostatni dzien chlodny wiec korzystam a w piatek lozeczko przywioza wiec bedziemy skręcac :D
weekend mialam jechac na basen bo ciotka ma w ogrodzie ale jak bedzie burzowo to lipa... bede sie kisic w domu :( trudno!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry