Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ambrozja baaardzo mi przykro...z własnego doświadczenia -daj sobie troszku czasu- a wszystko się powoli poukłada.
ambrozja tule cie ogromnie..... nie wiem co napisac...... :*
Lena gotowana marchewka podowuje zaparcia

Ambrozja przykro mi:(((
basieniak wy jeszcze 4 miesiace z hakiem i roczek :D
czas leci jak szalony:D no już tylko 4 miesiące i koniec z karmieniem, ale proszę młodą, aby sama się odstawiła od cycka, a ona nie chce:/

Koralik już niedługo i swoje maleństwo będziesz tulić:)))
Hej dziewczyny;)

Jak mija weekend?
Ja dowiedziałam się że za 6 msc zostanę ciocią:)
Musze Wam się jednak do czego przyznać ..gdy się dowiedziałam że mój młodszy brat (mam za 2 msc wesele) będzie miała dzidziusia, bo im się "wpadło" to poczułam ukłucie zazdrości. Tzn. ciesze się bardzo (oni zresztą też mimo "niespodzianki" :),ale jednak my się staramy, bardzo chcemy ...a im się po prostu wpadło.
Jutro mam obronę- już się lekko stresuje:/
iwonus &&& za obrone!!!!!!!!!!!
basieniak.. ja mam zyczenie, ze jeszcze 2 tygodnie i mloda robi wypad hehe
a wasza gwiazda juz zaczyna cos tuptac? za reczke podnosi dopeczkę?
Koraliczek nie podnoszę jej za rączki, ale szybko pełza, wspina się itp.

No moja młoda w terminie, a ja chciałam kilka dni przed, bo miałam dosyć już:)

Iwonuś za obronę trzymam kciuki
kuzynka ma dzidzie roczna, mowi ze 3 miesiace temu jej sie sama juz podnosila, lapala sie raczaką nog albo rąk i wstawala chwiejnie a potem na pupe pac hehe

u nas burza po byku.. grad, TV odłączyli... z ulicy się zrobiła rzeka.. na strychu woda... okno nam prawie wybiło :O co się dzieje o jaaaa!!!!
Koraliczku zazdroszcze tej burzy:) We Wrocławiu skwar na maksa, ledwo wytrzymać idzie.
My dzisiaj wstawiliśmy winko z czerwonej porzeczki. Potem zakorkujemy i przechowamy do 18 urodzin młodego:)
Ja już chce rodzić, ociężała jestem strasznie;/
Jutro mam wizyte u mojej lekarki, ciekawa jestem jak szyjka.
Aszi no nie dziwie Ci sie ze chcesz... jak ja juz nie moge sie doczekac az mina te 2 tygodnie i zaczne pic liscie malin zeby mlode wyszlo hehe
znowu tv odcieli...
u nas burza niby ale paruje wszystko od razu z goracej gleby i jest mokra sauna.... a okno musialam zamknac bo nam wode laci do domu i przeciag a nie mamy piorunochronu
Sauna to też niedobrze. Jakoś damy rade, wytrzymamy i niedługo nasze pociechy bedą z nami:)
Czasami zapominam, że będę mamą hehe... a poród wydaje mi się jakąś abstrakcją:)
mi jutro maz lozeczko skręci chyba, bo rano ma byc kurier co je przywiezie... to pewnie dojdzie do mnie ze bede mamą... na razie tez jest dla mnie wsyztsko abstrakcja mimo ze stoi juz przewijak.. stelaż z wanienką.. pieluchy w koncie, wozek... nawet sie porodu nie boje... tzn mam dni ze stracham sie bolu ale dzis ma dzien chojraka :) boje sie czy poradze sobie z dzieckiem, czy bede wiedziala jakie mi daje sygnaly itp...
Też tak mam. Boję się tego co po porodzie:) Ale myślę, że większość kobiet z pierwszym dzieckiem ma takie obawy:)
Będziemy sobie relacjonowały postępy- zresztą możemy liczyć na nasze dziewczyny z forum:)
no ba.. na pewno beda pomagaly... bedziemy sie doswiadczeniem wymieniac :)
Aszi a czujesz sie jakos na zblizajacy porod? inaczej? nie wiem... zdenerwowanie, jakies odczucie ze sie krecisz po domu bez celu albo cos?
Mam takie odczucie jakby miesiączka miała przyjść i wtedy mysle, że to już niedługo. Ale póki co nic się nie dzieje.
Szukam sobie zajęcia to fakt, nie mogę usiedzieć w miejscu. Dzisiaj np. kupiłam 10kg ogórków i robiłam do słoików:)
masz sile cos robic w domu? wow.. ja bym najchetniej sie zaszyla w pralni ( w piwnicy ) na caly dzien i tam siedziala :P bo chlodniej :P ale jak mam co 15 minut po schodach dralowac do wc to mi sie odechciewa :P
ee to ja czuje ze ty masz ostatnie dni w dwupaku :)
Aszi, jeszcze 11 dni, jak to zleciało:)
Kasia ja nawet nie wiem kiedy. Patrze na Twój suwaczek a Lidka ma już 2 miesiące. A pamiętam jak Koraliczek pytała sie ciebie czy masz torbe spakowana do szpitala:)
Czas ucieka mi między palcami:)
Dzisiaj idziemy na wizyte na 15- zobaczymy ile urósł nas brzdąc:)
Aszi daj znac po wizycie zaraz co i jak :)
ja juz dzis krew oddalam :)
a teraz skrecamy lozeczko bo nam w koncu przywiezli...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry