Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aszi, kiedy teraz masz wizytę?
no tak samo mam, dokladnie, chce mi sie spac, boli brzuch, miesnie, cisnienie jakies niskie... rozlazla jestem okropnie, moze to specjalnie zeby odpoczac przed porodem hehe :)
ja dzwonilam na IP, mojego wypisu jeszcze nie ma ale do piatku ma byc i w piatek jade do gina mojego.. a Ty kiedy idziesz?
W środę idę do szpitala na "konsultacje", tzn. zapytać co w przypadku jeśli do 13 nie urodzę. BO moja ginka stwierdziła, że skoro mały ma torbiel to nie wskazane jest u mnie przenoszenie. Pytanie jak widzą to lekarze ze szpitala. A do mojej ginki ide w czwartek.
może Ci wywolaja poród albo na cc skierują jak by nic sie po oxy nie ruszylo...
a ja wlasnie ze swoja ginka rozmawialam i ide 13 lipca do konsultacji, mam w czwartek wyniki powtorzyc i wybrac antybiotyk. Ciekawe zy spadlo wszystko do normy.. oby, po takiej dawce antybiotykow... zeby tylko po tych lekach z Zosia bylo ok.
Właśnie w tym sęk Koraliczku, że ja się bronię rękami i nogami przed cc. Ja chce poród naturalny tylko i wyłącznie, więvc mam nadzieję, że nie będzie innej konieczności.
kupilas sobie te liscie malin i wiesiolek?
Dopiero będę wychodzić z domku to zajde do apteki i kupie:)
przetestujemy efekt na tobie.. moze urodzisz w koncu hehe
Koraliczek, ty sprytna jesteś:P
trzeba sobie radzic w zyciu :P ja specjalnie pozwolilam Aszi zaciazyc wczesniej ode mnie hihihih
Mamusie, te mlodsze i te starsze, jak Wasze pociechy w te upały dają rade? i wy?
No i nie kupiłam tych liści z malin, bo zielarski, który był niedaleko mojego bloku jest nieczynny. Powód- urlop;/
A nie mam siły w taki gorąc latać gdzieś dalej po mieście.
No nic, pójde w środe do szpitala na konsultacje to sie wszystkiego dowiem.
W takim razie trzymam mooocno kciuki za środę żeby wszystko było po twojej myśli Asziii:)
Iwonus liczę na to, że mnie przebadają i ktoś mi wreszccie powie, czy w razie przenoszenia ciąży nic nie zaszkodzi mojemu dziecku.
O nie boję się najbardziej...poza tym maluszek chyba ma już coraz mniej miejsca, bo jego ruchy bardzo mnie bolą;/
Aszi mnie sie wydaje caly czas ze chce mi sie sikac i boli mnie pecherz przy r******h, zebra, czasem uklad pokarmowy i przepona...

wiec wiem co czujesz :) moje dziecko ważyło 3164 równy tydzien temu a teraz pewno z 3300...

A przebadają Cię na pewno i oni juz beda wiedziec co robic, wiec spoko oko, bedzie ok
Ja dzisiaj wpadłam w trans;/ Umyłam wszystkie okna, powiesiłam firanki, pościerałam kurze, umyłam podłogi, wcześniej poodkurzałam....ogólnie rzecz biorąc zrobiłam generalne porządki...
rano zrobiłam mężowi śniadanko do łóżka, na obiad upiekłam racuchy...aż mąż się zdziwił i zapytał czy aby na pewno dobrze się czuje:)
Aszi moze sily zebralas do porodu co? ale jaja by byly jak bys w nocy zaczela rodzic :P
Aszi ja w dzień porodu wstałam bardzo wcześnie rano i poprasowałam górę prania:)
Hehe...ja już przestałam wierzyć, że cokolwiek u mnie wskazuje na poród:) Ale zobaczymy...
No to jadę do szpitala...trzymajcie kciuki:)
Jakby mnie zostawili i nie dałabym rady się odezwać to poproszę męża, żeby wam naskrobał co i jak:) pozdrawiam...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry