Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lenka nie pamietam hasla na poczte... mam zapisane automatycznie... ale jest gdzies chyba w poprzednich odslonach :)
a adres to firum3@g.pl
clostylbegyt123
A ja upiekłam 2 ciasta- jeden jabłecznik i jedno rafaello:) zaprosilismy jutro tesciow, bo w poniedziałek teść ma urodziny.
aszi jabłecznik to bym zjadła :) ja dziś zrobiłam muffinki czekoladowe. :)
oo mufinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
no wiecie co! wchodzi człowiek w niedzielę rano na forum, a tu o ciastach:( a mi się słodkiego chce!! w domu nic nie ma, tylko lizaka dostałam:)))) eh:)
dagolku no to faktycznie została laparoskopia, mi wykazała endometriozę, ale dobre też to, że podczas laparo mogą troszkę pouwalniać ewentualne zrosty na jajowodzie i obejrzeć wszystko dokładnie.. mi się udało zajść 3miesiące po laparo,niestety wtedy nie utrzymałam ciąży, ale po kolejnych 3 miesiącach kolejny raz zaszłam i synek ma się dobrze:) a wcześniej 3 lata starań i nic.. u mnie najważniejsze było to, że znalazłam lekarza, który zamiast mnie faszerować hormonami najpierw zlecił wszystkie badania i znalazł przyczynę, a potem włączył leki..
będzie dobrze, za kilka miesięcy pewnie Tobie będziemy kibicować w czasie ciąży:)
Ania mam nadzieje, że laparo wszystko wyjaśni. A masz jakieś blizny na brzuchu po tym zabiegu?
Aszi ??

Ja właśnie dostałam smsa, że koleżanka urodziła. Za każdym razem to się tak cieszę jakbym sama urodziła:)
hej hoł :) Aszi where are you?? :)
ee jak by pojechala na porodowke na pewno by napisała :) pewnie grzeje dopkę w łózeczku :) w koncu niedziela :)
mi sie rosolek gotuje.. a na drugie chyba ziemniaczki i kalafiorek... :)
Hej dziewczyny!
Nie miałam kiedy się odezwać, szykowałam się na przyjście teściów:)
Także u mnie bez zmian:)
Wątek zrobił się trochę ciążowy zamiast staraczkowy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
noo :D tyle tu ciezarowek ze hej!
a tak w ogole przypomnialo mi sie jak moj emek robil "wino"... ile sie nawkurzalam i nawyzywalam... pamietacie? potem sie okazalo ze ja juz w ciazy bylam i to chyba przez to tak mu nawtykalam... haha

przydaly by sie jakies nowe opowiesci "hormonalne" i nowe 2 kreski :P
moje hormony działają, dziś dostałam okres i mam strasznego doła :( ryczeć mi się chce i moje myśli tylko krążą wokół tego, że nigdy nie będę miała dzieci ;( auuuu
Ania przy endo jakie miałaś cykle?
dagolek nastepny cykl przed toba ;* za chwile owu bedzie, wiec ocieramy lezki i dzialamy dalej! :*
probowalas wiesiolka i oleju rybiego?
dagolek mam 3 blizny ok 1,5 cm każda, dwie prawie niewidoczne w pachwinach, i jedną przy pępku.. ta przy pępku niestety wypukła, ale to dlatego, że za wcześnie szwy mi zdjęli i mi się rozwaliła.. choć ja mam tyle blizn od kolan w dół po łamaniu nóg w piszczelach,że ta mała w pępku mi nie robi:)
ja zawsze miałam cykle 24-26 dni potem po tabletkach anty wydłużyły mi się do 28-29, a po laparo jak mi dr włączył luteinę to cylke ok 30 dni:)
mi się też wydawało, że już nigdy się nie uda, wiele razy ryczałam ( jak każda z nas) przy @, a już przy poronieniach to w ogóle żyć się nie chciało.. ale udało się i Tobie też się uda, będziesz miała dzieci, koniec kropka! tak masz myśleć!!
nie próbowałam wiesiołka ani oleju rybnego, ale o wiesiołku słyszałam. Ale nie wiem czy go stosować bez konsultacji z lekarzem .
Koraliczek a od którego dnia cyklu brać ten wiesiołek ? bo z tego co wiem to chyba najlepiej do owulacji.
dobra idę po tego wiesiołka tego jeszcze nie próbowałam :) w necie znalazłam : Zastosowanie:
Na poprawę śluzu - od 5 dnia cyklu do dnia owulacji (około 14 dnia cyklu) 3 razy dziennie po 2 kapsułki
Przy braniu clo i słabym wzroście endometrium - od 5 dnia cyklu do dnia owulacji 3 razy dziennie po 2 kapsułki.

Staraczki która się pisze ze mną na wiesiołek ??:)
ja wiesiolek bralam od 1 dc do owulki i sluz mialam bardzo ladny po tym, teraz tez biore, bo on dziala na szyjke juz w czasie porodu, jest elastyczna i krocej trwa 1 faza porodu :) to tak na marginesie :) bedziemy lykac razem :)
już kupiłam:) dziś wezmę 1 kaps.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry