Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zonka, ana ma racje... jak owu wystepuje to moze nie warto brac lekow, chyba zeby tylko wspomoc jajniki by bylo wiecej pecherzykow i wieksza szansa na zaplodnienie... ale to i tak powinien byc monitoring przed stymulacja i podczas stymulacji... Nie chce byc madzejsza od lekarza ale ja sie clo leczylam 10 cykli... duzo troche no ale sama chcialam probowac bo na drozsze leki mnie po prostu nie stac...
Koraliczek, monitoring oczywiście będzie podczas stymulacji :) Dziewczyny, dzięki za słowa otuchy. Teraz tylko czekać na @ i brać się do roboty w nowym, wspomaganym cyklu :)
dziewczyny przed chwilą zrobiłam test...a nawet dwa i wyszły... POZYTYWNIE... czy beta mogła sie pomylić? zaraz zwariuję...
Ambrozja nie wiem czy beta może się mylić, ale życie weryfikuje wszystko :). Mój gin mówi, ze test pozytywny zawsze świadczy o ciąży, a negatywny nie zawsze o jej braku. Robisz jutro betę?
Aszi dzis spojrzalam w Twoj suwaczek ze jut tylko 29 dni:) oby szybko latwo i przyjemnie bylo na porodowce

Ana a mi sie wydaje ze dopiero co urodzilas Ale a to juz taki fajny 5 miesieczny bombelek:)

Ambrozja ja nie mam pojecia chyba sama bym sie zakrecila niezle, mam nadzieje ze beta sie myli:)
jutro rano pojade na bete, wyniki będą popołudniu.. ehh..
Ambrozja głowa do góry. Mam przeczucie, że jednak jesteś w ciąży. Widocznie za wcześnie było i dlatego wyszło negatywnie:)
Daj jutro znać jak wyniki. Ale skoro test a nawet dwa dały dwie krechy to raczej na pewno jesteś w ciąży:) Trzymam kciuki:)
Mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły. Jakie ciuszki wziełyście do szpitala dla dziecka i w jakiej ilości??
Dziś dokańczałam pakować torbe i zgłupiałam:)
Ambrozja a jak długie masz cykle?
Roli mi aż trudno uwierzyć, że to już-zaraz mój synek będzie ze mną:) Nie mogę się doczekać:)
Właśnie dzisiaj zauważyłam,że spuchła mi lewa stopa. Do tej pory nie miałam obrzęków;/ Ale przy koncówce ciązy to normalne.
A w ogóle zapomniałam wam napisać, że właśnie wróciłam od endokrynologa. Wizyta kontrolna za 3 miesiące- tarczyca w normie:)
cykle mam około 28 dni. d*phaston brałam o 17 dnia cyklu, owulacja byłam w 14 dniu. d*phasto brałam 10 dni, zrobiłam bete (27 dzień) i wyszła negatywnie wiec odstawiłam... a teraz nie wiem czy to odstawienie d*phastonu mogło zaszkodzić... może zacząć szybko brać.. już sama nie wiem... ;/
ambrozja a nie mozesz do swojego gina zadzwonic
podejrzewam ze d uphaston nie zaszkodzil ani nie zaszkodzi jakbys miala brac, nie stresuj sie (wiem ze latwo sie mowi) ale spokojnie jutro idz na bete rano zrob jeszcze tescik i wydaje mi sie ze dolaczysz do szcesliwych:)
ambrozja też myśle że to ciąża- pozytywny test bardzooo rzadko się myli...
myślę że możesz brac d*phaston na podtrzymanie bąbelka ... :)
roli masz rację te 5 m-cy z moją córcią tak szybko minęły, że mi samej trudno w to uwierzyć :)
aszi - u mnie w szpitalu dawali ubranka szpitalne- wzięłam tylko ciuszki na wyjście ze szpitala, tyle że ja rodziłam w zimie więc musiałam niunię konkretnie opatulić :)
Ambrozja -meega kciuki;)
Mi lekarz mówił podobnie jak już dziewczyny pisały - test negatywny - nie koniecznie musi "mówić" prawdę, ale pozytywny się nie myli :)
Ja bym chyba brała d*phaston - tak jak pisała ana - na podtrzymanie maleństwa.
Ja zwarta i gotowa (pozytywnie nastawiona:)czekam na koniec @ i kolejną próbę:)
Aszi, u nas musisz mieć swoje. Ja jako, że przyjechałam nieprzygotowana dostałam szpitalne, ale to była masakra.
Ambrozja moje gratulacje:-)

ja zrobilam dzisiaj test..wynik juz mi tak dobrze znany..negatywny...tempka mi rosnie, objawow brak jakikolwiek teraz..no i test neg..dzisiaj mam 27 dc..przestalam brac d*pka..czekam na @..:(
Ambrozja jak tam??? daj znać ;P
ambrozja, ja Ci powiem tak.. dziewczyny pewnie pamietaja ze ja mialam miec owulacje 16 dc a sie okazalo ze byla 21 dc..... test wykonany w 34 dc bo sie okres spoznial bardzo... no i wyszedl negatywny ale patrze kurcze cos tam jest... no i beta 333.. okazalo sie ze ze owulacja sie przesunela i tym samym zagniezdzenie... a czasami nawet jak owulacja jest w dniu w ktorym ma wystapic to sie samo zagniezdzenie przesowa... wiec mozliwe ze to ciaza.. i ja mysle ze test nie klamie w te strone... bardziej w drugą.
Jak dostaniesz wynik bety to sie chwal tu od razu!!

Aszi :) juz tylko miesiac :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry