Widok
zonka, ana ma racje... jak owu wystepuje to moze nie warto brac lekow, chyba zeby tylko wspomoc jajniki by bylo wiecej pecherzykow i wieksza szansa na zaplodnienie... ale to i tak powinien byc monitoring przed stymulacja i podczas stymulacji... Nie chce byc madzejsza od lekarza ale ja sie clo leczylam 10 cykli... duzo troche no ale sama chcialam probowac bo na drozsze leki mnie po prostu nie stac...
Ambrozja głowa do góry. Mam przeczucie, że jednak jesteś w ciąży. Widocznie za wcześnie było i dlatego wyszło negatywnie:)
Daj jutro znać jak wyniki. Ale skoro test a nawet dwa dały dwie krechy to raczej na pewno jesteś w ciąży:) Trzymam kciuki:)
Mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły. Jakie ciuszki wziełyście do szpitala dla dziecka i w jakiej ilości??
Dziś dokańczałam pakować torbe i zgłupiałam:)
Daj jutro znać jak wyniki. Ale skoro test a nawet dwa dały dwie krechy to raczej na pewno jesteś w ciąży:) Trzymam kciuki:)
Mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły. Jakie ciuszki wziełyście do szpitala dla dziecka i w jakiej ilości??
Dziś dokańczałam pakować torbe i zgłupiałam:)
Ambrozja -meega kciuki;)
Mi lekarz mówił podobnie jak już dziewczyny pisały - test negatywny - nie koniecznie musi "mówić" prawdę, ale pozytywny się nie myli :)
Ja bym chyba brała d*phaston - tak jak pisała ana - na podtrzymanie maleństwa.
Ja zwarta i gotowa (pozytywnie nastawiona:)czekam na koniec @ i kolejną próbę:)
Mi lekarz mówił podobnie jak już dziewczyny pisały - test negatywny - nie koniecznie musi "mówić" prawdę, ale pozytywny się nie myli :)
Ja bym chyba brała d*phaston - tak jak pisała ana - na podtrzymanie maleństwa.
Ja zwarta i gotowa (pozytywnie nastawiona:)czekam na koniec @ i kolejną próbę:)
ambrozja, ja Ci powiem tak.. dziewczyny pewnie pamietaja ze ja mialam miec owulacje 16 dc a sie okazalo ze byla 21 dc..... test wykonany w 34 dc bo sie okres spoznial bardzo... no i wyszedl negatywny ale patrze kurcze cos tam jest... no i beta 333.. okazalo sie ze ze owulacja sie przesunela i tym samym zagniezdzenie... a czasami nawet jak owulacja jest w dniu w ktorym ma wystapic to sie samo zagniezdzenie przesowa... wiec mozliwe ze to ciaza.. i ja mysle ze test nie klamie w te strone... bardziej w drugą.
Jak dostaniesz wynik bety to sie chwal tu od razu!!
Aszi :) juz tylko miesiac :D
Jak dostaniesz wynik bety to sie chwal tu od razu!!
Aszi :) juz tylko miesiac :D