Widok
jaki pseudo erotic???!!! Przyjdźcie to sie przekonacie. są i gorsze dni, ale dziewczyny maja talent do tańca.
I jakie szkolenia??? KAżdy sam sie uczy z pomącą innych dziewczyn. NIkt nie przeprowadza specjalnych szkoleń, cocomo stawia na naturalnośc...
i to nie burdel!!!! Gdyby sex był w ofercie to nie byłoby w cocomo takich fajnych i dziewczyn :D
I jakie szkolenia??? KAżdy sam sie uczy z pomącą innych dziewczyn. NIkt nie przeprowadza specjalnych szkoleń, cocomo stawia na naturalnośc...
i to nie burdel!!!! Gdyby sex był w ofercie to nie byłoby w cocomo takich fajnych i dziewczyn :D
12 zł na ręke to ty zarobisz w cocomo jako ulotkarka a one nie jedą na żadne szkolenia.
Więc cos śmierdzi w tym co piszesz...
Wszyscy maja umowę zlecenie, to raczej normalne. Ja pracuje dla nich za barem i jest mega normalnie.
To nie zadna lipa ani burdel. Dziewczyny które tam tańcza to normalne osoby ( studentki, matki, żony) i w****ia mnie jak ktoś je porównuje z dziwkami.
Puknijcie sie w głowe...
I niech na tym forum wypowie sie wreszcie ktoś kto naprawde tam pracuje/pracował a nie jakieś przestraszone flądry którym sie wiecznie coś wydaje.
Więc cos śmierdzi w tym co piszesz...
Wszyscy maja umowę zlecenie, to raczej normalne. Ja pracuje dla nich za barem i jest mega normalnie.
To nie zadna lipa ani burdel. Dziewczyny które tam tańcza to normalne osoby ( studentki, matki, żony) i w****ia mnie jak ktoś je porównuje z dziwkami.
Puknijcie sie w głowe...
I niech na tym forum wypowie sie wreszcie ktoś kto naprawde tam pracuje/pracował a nie jakieś przestraszone flądry którym sie wiecznie coś wydaje.
a jak to z tobą jest że w temacie EVENT SOPOT pod tym samym IP piszesz że tam pracujesz jako tancerka ?
~doSówki
2012-12-19 11:45
217.76.115.*
Re: EVENT SOPOT
to ja jak mam dobry tydzień to zarabiam tyle co ty w miesiąc (w tamtym tygodniu miałam 4 tysie za tydzień :D :D) więc za dużo nie zarabiają barmanki...myślałam że więcej wyciągacie...
~doSówki
2012-12-19 11:45
217.76.115.*
Re: EVENT SOPOT
to ja jak mam dobry tydzień to zarabiam tyle co ty w miesiąc (w tamtym tygodniu miałam 4 tysie za tydzień :D :D) więc za dużo nie zarabiają barmanki...myślałam że więcej wyciągacie...
masz smieciowa umowe i tym sie podniecasz??? mialam kumpele ktora tam pracowala dzien i podziekowala. dlaczego? bo tam jest sztywna i napieta atmosfera dla normalnej dziewczyn. zas dla dziewczyn cpajacych i pijacych bd tam mega zarąbiscie. do tego wg jej nie zaplacili do tej pory bo stwierdzili ze nie maja za co zaplacic. to jest kuzwa jakis skandal gdzie normalna studentka nigdzie nie moze zarobic... a i dziewczyny ktore tak zachwalacie ten "KLUB" to kazdy wie ze to mega sciema