Widok
bła ha ha ha 4tys???? laski ale macie fantazję :D tyle to dobre prostytutki zarabiają więc może przestańcie bajki opowiadać
Prawda jest taka że to są działania marketingowe - te wszystkie ogłoszenia to jedna wielka ściema, chodzi o pozycjonowanie, chodzi o zainteresowanie - im więcej gadacie tym więcej ich w sieci - proste, a wy się dajecie w murzyna robić :P
Prawda jest taka że to są działania marketingowe - te wszystkie ogłoszenia to jedna wielka ściema, chodzi o pozycjonowanie, chodzi o zainteresowanie - im więcej gadacie tym więcej ich w sieci - proste, a wy się dajecie w murzyna robić :P
no ja robiłam wywiad wśród znajomych znajomych i podobno na serio tancerka tyle zarabia...podobno koło trzech tysięcy nawet tygodniowo...także nie sądzę żeby to była ściema, skoro nie tylko tutaj takie info można spotkać...chociaż jak pomyślę logicznie...to mi się to wydaje niemożliwe, bo przecież teraz kryzys, ludzie nie mają kasy, grosze się zarabia wszędzie...to na kim oni tak zarabiają, że mogą tyle zapłacić tancerkom?
Do Ulubienica. Ale osoby które jeszcze nie pracowały w klubie i nie miały okazji sprawdzić muszą być też świadome, że większość tych prymitywnych złych opinii pisze konkurencja albo pracownicy którzy zostali wywaleni z pracy np.: za kradzież.
A tu na forum są przynajmniej 2 takie osóbki, bo miałyśmy nieprzyjemność poznania się. Pozdrawiam serdecznie
A tu na forum są przynajmniej 2 takie osóbki, bo miałyśmy nieprzyjemność poznania się. Pozdrawiam serdecznie
hehehe spoko ze tak uwazasz zobaczysz jak przyjdzie ci sie rozliczyc dostaniesz pit nie z cocomo tylko z eventu czy jakos tak i tak naprawde nie odprowadzaja skladek od ciebie i ZUS szybko sprowadzi was na ziemie i odsloni wam oczy > PoZDRO dla wszystkich baranow ktorzy daja sie .... w d*pe Jasiowi SZ . jak nie wierzycie sprawdzcie sobie w necie kto to ( podpowiem jan SZ symultanka ) hahahahahaha