Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mega zadowolenie wątek zamknięty Czytając wszystkie komentarze zastanawiam się czy jadłam w tej samej...
~aneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 czerwca 2018

Masakra!!! wątek zamknięty Nigdy nie widziałam i nie jadłam gorszej pizzy! Właściwie to nawet nie...
~Justyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 czerwca 2018

YYYYY wątek zamknięty to się w ogóle nie powinno nazywać restauracją tylko fastfoodem ... Frytki za...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2018

nie polecam wątek zamknięty zamówienie złożone o godzinie 19, pizza przyszła o godzinie 21.30 bez sosów...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 marca 2018

Dramat wątek zamknięty Dałem im chyba 3 szansę. Pizza przyjechała znowu zimna, dodatkowego sera nie...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 lutego 2018

Nie polecam!! Omijajcie szerokim łukiem wątek zamknięty Korzystaliśmy z mężem z dostawy zestawów obiadowych. Po pierwsze spóźniono...
~Ona
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 lipca 2017

Beznadzieja wątek zamknięty Najgorsza pizza jaką jadłam chyba że chcesz sie napchać to wtedy tak bo jest...
~.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 czerwca 2017

Dla szanujących się klientów NIE POLECAM! wątek zamknięty Byłam wielokrotnie klientką Cooltowej ale czas oczekiwania (gdzie mieszkam na...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2017

Brak szacunku dla klientów wątek zamknięty Jestem stałą klientką korzystającą z oferty z dostawą w trakcie pracy. Nie...
~Urszula
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 marca 2017

Nie polecam wątek zamknięty Pierwszy i ostatni raz. Prawie 2h godziny czekania! Gdyby jeszcze jedzenie...
~Andzia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 marca 2017

coraz gorzej wątek zamknięty Na początku było smacznie i ceowo przystępnie po kilku dniach nagle 10...
~muhomoreq
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 marca 2016

Nie polecam wątek zamknięty Zamówiłam sałatkę grecką ( z cyt" bukiet sałat, ser feta, czarne oliwki,...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 marca 2016

Ochyda wątek zamknięty Zamówienia przez telefon. Makaron i sałatkę dla koleżanki. Skupie się na...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 marca 2016

Pyszne burgery!!! wątek zamknięty Bardzo dobre mięsko w burgerze jak i reszta! Pyszne sosy! Miła obsługa i...
~Ola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 marca 2016

Bardzo dobra pizza wątek zamknięty Zamówiliśmy dziś pierwszy raz. Carbonare i Capriciose. Nie wiedząc co nas...
~Aga i spółka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 lutego 2016

Lekko półśrednio. wątek zamknięty Był czas, że kupowałem tu pizze często... Był taki czas. Ostatnio kolega...
~Critter
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 lutego 2016

Burger zjadliwy ale to już nie to samo.. wątek zamknięty Wiele razy zamawiałem burgery w tej restauracji ze względu na to , że...
~Mark
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 stycznia 2016

:) wątek zamknięty Jestem z nimi od otwarcia, nic Sie nie zmienilo dalej jest pysznie i milo :)...
~Seba
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 stycznia 2016

Nie ma lepszej pizzy w Gdańsku wątek zamknięty Testowałem tu same XXL wiec wg mnie, a zamawiałem w wielu pizzeriach...
~49/4 stały klient ;)
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

Obsługa jest bardzo ważna... wątek zamknięty Jedzenie takie sobie, a obsługa... brak mi słów na poziom obsługi... Miałam...
~Klara
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry