Widok
CORAZ GORZEJ...obsługa tragedia, jedzenie coraz słabszej jakości-)
Wczoraj wybrałam sie z rodzinka na obiad ( po dłuższej przerwie ). Jestem bardzo negatywnie zaskoczona obsługa, która pozostawia wiele do życzenia. Jestem zdziwiona, tymbardziej ze konkurencji i jest sporo i należałoby dbać o konsumentów a nie ich odstraszać. Kelnerzy i kelnerki kompletnie nie ogarniają tematu gastronomii, nie potrafią obsłużyć klienta, gubią sie, myla zamówienia, a w momencie zwrócenia uwagi, nie potrafią sie zachować jak przystało na kelnera. A! I jako przystaweczke dostaliśmy suche bułki, bo „ masło sie rozpuściło”...No comments!
Jedzenie rownież sie pogorszyło. Dostaliśmy rozgotowany makaron w sosie z proszku,a devolile i frytki, to chyba tylko w nazwie.
Oj, długo tam nie pójdę, jeśli wogole-:)))
Poza tym w restauracji jest brudno, a na zewnatrz popsute zabawki dla dzieci tylko szpecą okolice.
Jedzenie rownież sie pogorszyło. Dostaliśmy rozgotowany makaron w sosie z proszku,a devolile i frytki, to chyba tylko w nazwie.
Oj, długo tam nie pójdę, jeśli wogole-:)))
Poza tym w restauracji jest brudno, a na zewnatrz popsute zabawki dla dzieci tylko szpecą okolice.
Moja ocena
Pizzeria Leone
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: 3
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.3
* maksymalna ocena 6