Widok

Cristal Nite

Cristal Nite Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Cristal Nite, 16 stycznia 2009 - 27 września 2009 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WESELE

Tydzień temu była porażka ! lokal fajny jak zawsze ale muza w piątek ni w kij ni w oko ludzi bardzo mało i ten pseudo blichtr to nie zła ściema ! Dali flaki do jedzenia czułem się jak na weselu . Wolałem jak jaśkowa była sobą a nie udawała warszawkę . Na szczęście w soboty nadal można wpaść z ekipą na browara i zaszaleć

Niestety trochę lepsza wersja 70siątki . ( Taka siedemdziesiątka nie dla studentów a dla cwaniaków )

a mi się podobało . można było najeść się i napić za darmo :) przy tym cała reszta jest szczegółem :)

nite słowo którego nie ma

Do organizatora . Proszę zmieńcie nazwę bo słowo nite występuje jedynie w slangu bruklińskim i w języku pisanym nie istnieje !!! nie ma takiego słowa !!! To obciach !!!

Zmiana na duże tak

do kolegi "wpaść na browar i zaszaleć", takich klubów masz setki w trójmieście, a jest wkońcu miejsce po którym nie trzeba iść na kebab i spokojnie pić alkohol podjadając przy tym (jedzenie+alkohol= z pewnością spawalnia stan "zgonu" )
a nazwa nite jest fajna, fonetycznie po night :)

Widać zmianę na plus . Nie ma dresów i blokersów , ale niestety nie ma też innych ludzi . Po prostu nie ma nikogo ! w zeszły piątek było 60 osób ! Nie da się wybawić w tak skromnym gronie . Radzę zainwestować w marketing !

nazwa to jest nienajlepsza ale

z innego powodu...zwlaszcza ze zbliza sie jubileusz

byłam w piątek i było ponad 150 osób :)
chyba ze nie mowimy o Jaśkowej 14 na Jaśkowej Dolinie :)

Nazwa jest OK bo pasuje do imprezy . Podobny klimat jak w dawnej restauracji Kristal tylko żony marynarzy zastąpiły koksy i lale średnich lotów . A w piątek byłem przed 24 i wyszedłem bo było jakieś 50 osób . Na pocieszenie nigdzie się nic nie dzieło .

proszę litości !! Nie kąbinujcie dotychczas imprezki były OK !!

za mało ludzi !

Piątek 20 osób ! Masakra !

Dla czego zrobiliście z mojej Jaśkowej knjpę dla pozerów i staruszków ! Dla tego nikt tam nie przychodzi !

Z dobrej dyskoteki zrobili miejsce dla żon marynarzy :(

A mi sie na Crystal podoba, nawet bardzo, to co dla jednych jest minusem ( rzekomy brak ludzi-bez przesady) innym moze odpowiadac.Brak tłoku na parkiecie na tego typu imprezie jest wrecz wskazany.Bardzo lubie pokręcić się i nie obawiac ,ze ktos mnie zdepcze, szturchnie itd.
super muzyka!!!
Selekcja spisuje sie dobrze, bylam juz kilka razy na tej imprezie , poznalam innych stałych bywalców , zaczyna sie robic ciekawie-super atmosfera... trzymam kciuki za powodzenie i dalszy rozwoj klubu i crystal nite
ps.mają smaczne jedzonko dla swoich gości gości:))

Imprezownia zajefajna

ja też byłem z ekipą i było spoko !! wyrzerka na maxa rzurek i takie tam . Jak poszliśmy po bandzie to o 16 w sobotę się ocknołem . I żednych śledzi bo to nasz klub w naszym mieście a jak komuś sie nie podoba to zapraszam na ustawke !! To najlepsza imprezownia zaraz po pięknych i pozdro dla właścicieli spoko chłopaki !!

o co chodzi z jaśkową ! ostatnio na tą imprezę skasowali mnie 20 zł wcześniej wszedłem za darmo . Co najgorsze w środku było 20 osób i jak się cofnąłem i powiedziałem że jednak nie zostaję to kasy nie oddali !!

Inne tematy z forum Rozrywka

Inside Seaside 2026 (8 odpowiedzi)

Po niesamowitej, trzeciej edycji Inside Seaside ruszamy ze sprzedażą biletów na 2026!Limitowana...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Morska parada statków (3 odpowiedzi)

Już 27 czerwca Gdynia ponownie stanie się morską stolicą Polski. W ramach tegorocznych obchodów...

do góry