Widok
WESELE
Tydzień temu była porażka ! lokal fajny jak zawsze ale muza w piątek ni w kij ni w oko ludzi bardzo mało i ten pseudo blichtr to nie zła ściema ! Dali flaki do jedzenia czułem się jak na weselu . Wolałem jak jaśkowa była sobą a nie udawała warszawkę . Na szczęście w soboty nadal można wpaść z ekipą na browara i zaszaleć
Zmiana na duże tak
do kolegi "wpaść na browar i zaszaleć", takich klubów masz setki w trójmieście, a jest wkońcu miejsce po którym nie trzeba iść na kebab i spokojnie pić alkohol podjadając przy tym (jedzenie+alkohol= z pewnością spawalnia stan "zgonu" )
a nazwa nite jest fajna, fonetycznie po night :)
a nazwa nite jest fajna, fonetycznie po night :)
A mi sie na Crystal podoba, nawet bardzo, to co dla jednych jest minusem ( rzekomy brak ludzi-bez przesady) innym moze odpowiadac.Brak tłoku na parkiecie na tego typu imprezie jest wrecz wskazany.Bardzo lubie pokręcić się i nie obawiac ,ze ktos mnie zdepcze, szturchnie itd.
super muzyka!!!
Selekcja spisuje sie dobrze, bylam juz kilka razy na tej imprezie , poznalam innych stałych bywalców , zaczyna sie robic ciekawie-super atmosfera... trzymam kciuki za powodzenie i dalszy rozwoj klubu i crystal nite
ps.mają smaczne jedzonko dla swoich gości gości:))
super muzyka!!!
Selekcja spisuje sie dobrze, bylam juz kilka razy na tej imprezie , poznalam innych stałych bywalców , zaczyna sie robic ciekawie-super atmosfera... trzymam kciuki za powodzenie i dalszy rozwoj klubu i crystal nite
ps.mają smaczne jedzonko dla swoich gości gości:))
Imprezownia zajefajna
ja też byłem z ekipą i było spoko !! wyrzerka na maxa rzurek i takie tam . Jak poszliśmy po bandzie to o 16 w sobotę się ocknołem . I żednych śledzi bo to nasz klub w naszym mieście a jak komuś sie nie podoba to zapraszam na ustawke !! To najlepsza imprezownia zaraz po pięknych i pozdro dla właścicieli spoko chłopaki !!