Widok

CUKIERNIA TIRAMISSU

Witam, czy ktoś zna wyroby tej cukierni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to nie jest bzdura tylko prawda ...
ciężko przyznać się do błędu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najpierw co chwila pojawiały się negatywne wpisy na temat sklepu w Rębiechowie, a teraz co chwila o Tiramisu. Ktoś bierze takie bajki na serio? Płacą za pisanie takich bzdur?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
ktoś tu się boi konkurencji...??? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
reszpel czyli co ekspedientki mozna obrzucac niewybrednymi komentami, a jak juz ktos napisze ze chleb maja dobry to spam?
moze nie wesz wszedzie pseudoreklamy paranoje sie leczy :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
SPAM JAK NIC przestań się reklamować mam gdzieś tę cukiernię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
kurcze ja nie lubie kupowac chleba z tiramissu bo ile by nie kupić tyle zejdzie taki dobry i gdzie w tym wszystkim oszczednosc :D
inne piekarnie moga sie schowac, dla mnie ten chlebek jest najlepszy, a obsluga i czystosc podlogi w zimie mi lata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
spamer z konkurencji (~xxx)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pieczyno może być ale ciasta znudziło mnie ciągle to samo.... i niezbyt dobre... i drogie!!
słyszałam ze niedługo będzie otwarta nowa cukiernia- piekarnia
właściciele maja prawo do ustalania cen pieczywa
wątpię, żeby piekarnia im narzucała konkretna cenę.
Co do tiramissu.
warto zapytać właścicieli dlaczego w baninie chleb jest 30 procent droższy niż w sklepie w bojanie. Ten sam chleb - ta sama piekarnia.
ciekawe jak to wytłumaczą ?
prawda jest taka ze kazdy chce duzo i niewiadomo co ale kazdy sciska portfel jak ma zaplacic 5 gr wiecej .ludzie o co chodzi ? sa biedronki gdzie chleb razowy nawet obok razowego nie lezal a tam panie mile i zawsze mowia i robia to samo :} sama kupuje chleb w kartuzach u jancy na rondzie i jakos mi nie przeszkadza ze w sezonie zimowym na podlodze stoi woda ..bo przeciez przyszlam po chleb a nie sprawdzac czy jest czysto.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
pocalujcie sie wszyscy gdzies
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mówcie i piszcie co chcecie, ale chlebek z Jancy jest naprawdę ekstra! Właśnie konsumuję ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To juz wiemy kto tak wałkuje temat Tiramisu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zupełnie nowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Orientujecie się, czy w nowym CH na pszennej przenosi się tiramisu czy powstaje zupełnie nowy janca, ten z Zukowa? Bo już dwie wersje słyszałem.
?? Najpierw, że to tiramisu zmienia lokal, wczoraj, że to jednak nowa piekarnia??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co znaczy zakolczykowana?
to nie krowa chyba. A Paniusia do kolczyków sie przyczepiła. Hm........ chyba nie to było treścią opinii o cukierni czyli gdzie kto ma kolczyka
Ja też nie narzekam. Co do podłogi - nie wszyscy podjeżdżają pod sklep autem. Nie ma ulic, jest błoto i sami brudzimy. Może pod sklepem powinna być szczotka, żeby każdy wchodzący wyczyścił buty i dopiero wchodził. Tego chcecie? Osobiście znam mieszkania gdzie nie jest w nich za czysto ale na zewnątrz te osoby najbardziej są uczulone na niedoskonałości w innych miejscach. Potrafią zwracać uwagę. Jest takie powiedzenie - U innych widzi się źdźbło a u siebie nie widzi się belki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie dajcie spokój. Czy Wy nie macie większych problemów niż jakość pieczywa czy obsługi w Tiramissu?! Jeśli nie, szczerze zazdroszczę. Jeśli o mnie chodzi , nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą w tej cukierni,a wręcz przeciwnie,Panie uśmiechnięte, pożartować można i zawsze się uwijają. Podłoga nie umyta Wam przeszkadza? A kiedy mają ją umyć? Sama byłam świadkiem jak jeden z klientów przyczepił się do jednej z Pań , że zamiast obsługiwać ona sprząta...no więc o czym rozmawiamy? Brak pieczywa o 17tej? To chyba dobrze świadczy. Śmiało, idźcie do innej piekarni, chlebek który zobaczycie na półce o 17tej dostaniecie jutro rano, że niby świeży, a prawda taka ,że zwrócić go nie można i trzeba sprzedać na drugi dzień. I nie mówcie,że brak kokurencj...Większość z Was jest zmotoryzowana,więc śmiało możecie podjechać gdzie indziej...a mimo wszystko kupujecie w Tiramissu. :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważam, że jest bardzo przyzwoicie i część wpisujących się czepia lub ma wyjątkowego pecha. Ja dość regularnie robię tam zakupy i jest normalnie. Panie nie kłaniają mi się w pas ale ja tego nie wymagam i sądzę, że są wystarczająco uprzejme. Do wszystkich malkontentów : Już za kilka miesięcy będziecie mogli zajadać wspaniałe pieczywko z biedronki - a nawet będziedzie mogli sobie sami je wybrać . Smacznego !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry