Widok

CUKIERNIA TIRAMISSU

Witam, czy ktoś zna wyroby tej cukierni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Określenie „ruda” i „blondi” jest nie na miejscu, wstyd... Ludzie ogarnijcie się, przychodzicie tam kupować chleb, a nie oglądać wybieg top model. Każdy człowiek jest inny, każdy ma swoje problemy i progi bólu i zmęczenia. Zachowujcie się jak dorośli i kulturalni ludzie a nie jak banda rozkapryszonych g*wniarzy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jezus Maria, używanie interpunkcji nie jest trudne. Nauczcie się własnego języka, a potem dyskutujcie o chlebie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nauczcie się używać przecinków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najbardziej niezadowolona to ta Blondi chyba... nie raz jak sie wejdzie a zwłaszcza przed światami teraz z rana to aż lytanie czy można wejść...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ekspedietki (sklep) nie jest w stanie wychwycić tego typu wad pieczywa. Nie jest to zależne od nich. A tego typu uwaga zostala zgloszona do Piekarni od której otrzymuja towar.

Masakra fuj jakie brzydkie a chleb z piaskiem był robiony fuj do sabepiduuu pujde
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
One są zawsze niezadowolona grube i w ogóle z nieprzyjemności obsluguja
Dziewczyny widza kolejne jak nie wiem otwierają po 10minut po otwarciu z nieprzyjemności a chleb za piaskiem jadłam ostatnio nigdy tam nie kupie nie Bede polecać fujjjj
Beznadzieja brzydko tlusto fuj chleb kupiłam z piaskiem
Z piaskiem kupowałam chleb jak jadłam sam piasek beznadziejne torty sanepid tam wysle
Beznadziejne wyroby fuj nie smakowite zawsze uszkodzone kupuje od 2 dni chleb wykończony z makiem jest od 2 dni z piaskiem kuzwa jakbym piasek jadł fuj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Beznadziejne wyroby fuj nie smakowite zawsze uszkodzone kupuje od 2 dni chleb wykończony z makiem jest od 2 dni z piaskiem kuzwa jakbym piasek jadł fuj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zamówiłam tort truskawkowy w czerwcu, czyli w sezonie truskawkowym na bitej śmietanie. Dostałam samą śmietanę, a w środku maźnięte dżemem truskawkowym. Ani jednej świeżej truskawki! I za ten niejadalny badziew zapłaciłam 90zł! Nigdy więcej!!!

a) znam
b) już nie kupuję - zamówiony na Święta tort "nie dotarł - i co nam Pan zrobisz" (miały telefon, mogły poinformować), zdarzyło tez się zmiana smaku zamówionego ciasta
Niestety znam, kilka razy zdarzyło mi się kupić ich wyroby z pleśnią. Jak można sprzedawać coś takiego. Fuj...
Nie ma chleba wiejskiego z makiem :p jest duży mak i mały mak ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jaki to ma związek z cukiernia w Baninie i jej obsługą?
Chodzi mi o osobę o niku KLIENCI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
My również kupujemy w tiramisu w Wejherowie przy ulicy Rzeźnickiej. Jeśli chodzi o chleb jest rewelacyjny i bezkonkurencyjny. Ciasto najlepsze na świecie! Obsługa zawsze uśmiechnięta i zabiegana jak na maratonie - pewno dlatego takie szczuplutkie! Sklep zawsze czysty i pachnie w nim chlebkiem. No a jeśli chodzi o dostępność pieczywa o 17, to kto do licha chodzi po pieczywo o tej godzinie? Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kupowaliśmy chlebek z cukierni Tiramisu w Wejherowie.Zawsze na zapas,mroziliśmy.Chlebek super,ale od pewnego czasu przestaliśmy.Chleb czysty np.wiejski z makiem a w środku nieznane dziwne czarne ziarenka,pestki. Espedientki poinformowane,miały sie dowiedzieć przyczyn zanieczyszczenia.Brak informacji i oburzenie.Jaka szkoda,ponieważ chlebek smaczny,ale nie jesteśmy w stanie wydłubywać z kanapek .....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie negatywne do cukierni tylko tego debilnego tematu !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry