Widok

CUKIERNIA TIRAMISSU

Witam, czy ktoś zna wyroby tej cukierni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wypieki mają dobre, ale obsługa sklepu to jakiś koszmar. Maszyna do krojenia chleba popsuta od miesiąca ( czy tylko mi trafia się od miesiąca źle pokrojone pieczywo- jedna mega gruba pajda?) brak pieczywa już o godz 14 i ten brud
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodam,pani obsługująca żuje gume i gada przez telefon,czy szefostwo odwiedza ten sklep czy ma wszystko w d...e.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
hah, faktycznie też zwróciłam uwagę na to obleśne żucie gumy - mialam tez sytuację ,że panie sprzedajace odwiedzil znajomy i tak sie z nim rozgadaly ,ze wręcz zapomniały obslugiwać klientów...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
a panie na to że wiedzą że maszyna do krojenia chleba popsuta ;) i to tyle w tym temacie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
faktycznie jest tam okropnie brudno,dziś stojąc w kolejce zobaczyłam jakie mają obklejone lampy syf!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to przestańmy tam kupować to może się ockną
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam i nie polecam. Sluze zdjęciem makowcem bez maku. Brrrrrr
a ja tam nie mam uwag, choć raz szlag mnie mało nie trafił przez 3 kobitki stojące przede mną. 1 - dwoje maluchów i trudny wybór smaku 1 gałki loda, 10 min. bo dużo smaków i problem, duży. 2- pani numer dwa kupiła 1 chleb ale przyniosła woreczek złotych monet a że ekspedientce brakowało drobnych, wzięła wszystko. przeliczanie kolejne dziesięć minut.. 3 - ta pani była z tych " a czy aby ten chlebek jest świeży, a czy ziarna są w odpowiedniej ilości, dobrze ale nie za dobrze wypieczony, te chlebki sa do niczego, za to ten w trzeciej skrzynce na zapleczu będzie dobry, to proszę pokroić, ale wie pani, on jednak nie jest za ładny wieć poproszę o inny, a czy aby drożdżówki nie sa na jajkach w proszku , a to jak pani nie wie to kupie gdzie indziej. " - 15 minut.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z niecierpliwością oczekuję jakiejkolwiek konkurencji. Zawsze wychodzę z Tiramissu oburzona, sprzedawczyni są wiecznie obrażone że muszą pracować, dwa razy zdarzyło mi się że bez ogródek obmówiły klientkę która właśnie wyszła, jedną że była "upierdliwa" a drugą że "chyba ma dużo zwierząt w domu". Katastrofa, ta lala z kolczykiem w nosie przypomina mi sklepową z lat 80tych. Nauczyłam się chleb mrozić i jeździć do nich jak najrzadziej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale ta wysoka, chuda, bez kolczyków, jest całkiem miła...nie generalizujmy...;P
jeny, co ja gadam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I dziekuję Pani która podsunęła mi pomysł żeby po ciasto i chleb jechać w sobotę do sklepu na Rębiechowie, tak zrobiłam. Pycha! Taniej, milej i szybciej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chleb i bułki mają super ale kto takie ekspedientki zatrudnia w tych czasach,jednej stringi wystają,druga zakolczykowana,a to żucie gumy to tragedia.Takie podejście do klienta,że szok.Chleb i bułki z tej samej piekarni mają w Baninie na lotniczej,i miła obsługa.
A w którym sklepie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koło domu seniora to jest ulica Lotnicza albo Dąbrowa.
Dziękuję za info jeszcze dziś spraedzę
Zastanawia mnie zawsze co z właścicielem? Nie widzi tego problemu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chciałam raz nr do właściciela to panienki nie chciały dać. Bród i brak chleba o godz. 11.00. MASAKRA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wczoraj sobota czynne do 15 godzina 14:45 zamkniete na glucho :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do zakupów wystarczająco zniechęca mnie pseudoparking, po którym trzeba grzęznąć w błocie. Szkoda zawieszenia, żeby tam dojechać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam jestem zadowolona wyroby są świeże i dobre, do obsługi też nie mam zastrzeżeń
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry