Widok

CUKIERNIA TIRAMISSU

Witam, czy ktoś zna wyroby tej cukierni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poniedziałek 13:30, pułki puste, laski dziubki poobrażane na świat standardowo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
hmm a ja wczoraj tam byłam akurat przed 14tą, wybór był pełen, akurat kupowałam bułki i były różne, jak i chleb, dziewczyny jak zwykle miłe, a nie poobrażane; czy tu ktoś przypadkiem nie chce zgnębić tej piekarni z konkurencji?? bo ten wątek zrobił się strasznie długi i nudny...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja tez nic złego nie moge powiedzieć ..patrzac na te kolejki to kiedy te dziewczyny mają posprzatać ,naoewno jak wezmą się za sprzatanie to ludzie powiedza , że mają klienta gdzieś a widocznie tak nie jest. A do uprzejmości ktoś tu napisał jacy klienci się przewijaja ...to chyba nie łatwe tak cały dzien
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
"ja", właśnie chodzi o to, że nie ma konkurencji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale może będzie w pawilonie na Pszennej?
A duży wybór pieczywa mają w Max Xavierze, poza tym duży wybór ciast, również z Sowy, więc w sumie konkurencja jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas w Osowie-chleb smaczny, ale ciasta okropne, dwa razy kupiłam sernik za pierwszym razem miazga, drugim razem - stary z zeschniętym zakalcem w środku. Drożdżówka z wiśnią - jako wiśnia glut żelowy tak twardy i zeschnięty, że udusić się można było. Do tego niezgodne z prawem naciągnie na płatność kartą od 20 zł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dlaczego nie zgodne z prawem? Podisując umowe o użyczenie terminala merchant może zastrzec sobie od jakiej kwoty jest płatność ja bynajmniej tak mam zrobione , bo sorry bardzo ale gdyby klienci chcieli płacić za wszystko kartą ( u mnie ceny od 3 zł) to po miesiącu przrstało by mi się opłacać posiadanie terminala. I tu akurat ich rozumiem. Inną kwestią jest czystość i świeżość ciast kilka razy naciełam się i więcej nie kupuję z chlebem się nie zdażyło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
znajoma mówi, że jednak nowa piek. Jancy w centrum handlowym na pszennej. słyszał ktoś? albo to tiramisu się przenosi?
warto zapamietac na przyszlosc ze bynajmniej to nie przynajmniej to dwa rozne slowa o diametralnie roznym znaczeniu :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety duża część ludzi próbuje być mądrym używając słowa bynajmniej nie wiedząc że jest to zaprzeczenie. już lepiej w ogóle nie używać ani bynajmniej ani przynajmniej, nie będzie problemu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda, ale jaki to ma związek z jakością obsługi klienta w Tiramissu?
Taki, ze milo sie czyta gdy ktos pisze logicznie, a tu pani napisze ze
"w Tiramissu bynajmniej obsluga mila" i na dwoje babka wrozyla co autor mial na mysli? :D
Bynajmniej, to nie przynajmniej używanie go wymiennie z tym drugim, to jeden z najbardziej razacych bledow jezykowych, ktory moze kompletnie odwrocic sens naszej wypowiedzi. Warto sobie przyswoić wiedze kiedy uzywamy tego slowa w odpowiednim kontekscie, aby byc odpowiednio rozumianym przez ludzi którzy nas czytają.
Mnie nawet słynne WZIASC mniej razi, bo przynajmniej nie zmienia sensu wypowiedzi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
niech mi Paniusie wytłumaczą co oznacza "ZAKOLCZYKOWANA" w jakim to języku a może to krowa?
Jak komuś przeszkadzają w nosie tej Pani kolczyki to ma problem.
Brudno czasem tam jest i chyba o takich kwestiach powinniśmy tu dyskutować.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
chleb z dynia jest swietny :)
Maja duzy wybor pieczywa, zeby tak uwydatnic plusy, bo wszyscy psy wieszaja, ja tam kupuje. Chleba w zasadzie nie biore z innych piekarni, a dojezdzanie do Zukowa zeby kupic chleb od Jancy kilka groszy taniej zakrawa na lekka paranoje.
Ale w sobote szlag mnei trafil musze przyznac jak szybciej zamkneli :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważam, że jest bardzo przyzwoicie i część wpisujących się czepia lub ma wyjątkowego pecha. Ja dość regularnie robię tam zakupy i jest normalnie. Panie nie kłaniają mi się w pas ale ja tego nie wymagam i sądzę, że są wystarczająco uprzejme. Do wszystkich malkontentów : Już za kilka miesięcy będziecie mogli zajadać wspaniałe pieczywko z biedronki - a nawet będziedzie mogli sobie sami je wybrać . Smacznego !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie dajcie spokój. Czy Wy nie macie większych problemów niż jakość pieczywa czy obsługi w Tiramissu?! Jeśli nie, szczerze zazdroszczę. Jeśli o mnie chodzi , nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą w tej cukierni,a wręcz przeciwnie,Panie uśmiechnięte, pożartować można i zawsze się uwijają. Podłoga nie umyta Wam przeszkadza? A kiedy mają ją umyć? Sama byłam świadkiem jak jeden z klientów przyczepił się do jednej z Pań , że zamiast obsługiwać ona sprząta...no więc o czym rozmawiamy? Brak pieczywa o 17tej? To chyba dobrze świadczy. Śmiało, idźcie do innej piekarni, chlebek który zobaczycie na półce o 17tej dostaniecie jutro rano, że niby świeży, a prawda taka ,że zwrócić go nie można i trzeba sprzedać na drugi dzień. I nie mówcie,że brak kokurencj...Większość z Was jest zmotoryzowana,więc śmiało możecie podjechać gdzie indziej...a mimo wszystko kupujecie w Tiramissu. :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też nie narzekam. Co do podłogi - nie wszyscy podjeżdżają pod sklep autem. Nie ma ulic, jest błoto i sami brudzimy. Może pod sklepem powinna być szczotka, żeby każdy wchodzący wyczyścił buty i dopiero wchodził. Tego chcecie? Osobiście znam mieszkania gdzie nie jest w nich za czysto ale na zewnątrz te osoby najbardziej są uczulone na niedoskonałości w innych miejscach. Potrafią zwracać uwagę. Jest takie powiedzenie - U innych widzi się źdźbło a u siebie nie widzi się belki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
co znaczy zakolczykowana?
to nie krowa chyba. A Paniusia do kolczyków sie przyczepiła. Hm........ chyba nie to było treścią opinii o cukierni czyli gdzie kto ma kolczyka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Orientujecie się, czy w nowym CH na pszennej przenosi się tiramisu czy powstaje zupełnie nowy janca, ten z Zukowa? Bo już dwie wersje słyszałem.
?? Najpierw, że to tiramisu zmienia lokal, wczoraj, że to jednak nowa piekarnia??
Zupełnie nowa.
do góry