Widok
chleb z dynia jest swietny :)
Maja duzy wybor pieczywa, zeby tak uwydatnic plusy, bo wszyscy psy wieszaja, ja tam kupuje. Chleba w zasadzie nie biore z innych piekarni, a dojezdzanie do Zukowa zeby kupic chleb od Jancy kilka groszy taniej zakrawa na lekka paranoje.
Ale w sobote szlag mnei trafil musze przyznac jak szybciej zamkneli :D
Maja duzy wybor pieczywa, zeby tak uwydatnic plusy, bo wszyscy psy wieszaja, ja tam kupuje. Chleba w zasadzie nie biore z innych piekarni, a dojezdzanie do Zukowa zeby kupic chleb od Jancy kilka groszy taniej zakrawa na lekka paranoje.
Ale w sobote szlag mnei trafil musze przyznac jak szybciej zamkneli :D
Taki, ze milo sie czyta gdy ktos pisze logicznie, a tu pani napisze ze
"w Tiramissu bynajmniej obsluga mila" i na dwoje babka wrozyla co autor mial na mysli? :D
Bynajmniej, to nie przynajmniej używanie go wymiennie z tym drugim, to jeden z najbardziej razacych bledow jezykowych, ktory moze kompletnie odwrocic sens naszej wypowiedzi. Warto sobie przyswoić wiedze kiedy uzywamy tego slowa w odpowiednim kontekscie, aby byc odpowiednio rozumianym przez ludzi którzy nas czytają.
Mnie nawet słynne WZIASC mniej razi, bo przynajmniej nie zmienia sensu wypowiedzi.
"w Tiramissu bynajmniej obsluga mila" i na dwoje babka wrozyla co autor mial na mysli? :D
Bynajmniej, to nie przynajmniej używanie go wymiennie z tym drugim, to jeden z najbardziej razacych bledow jezykowych, ktory moze kompletnie odwrocic sens naszej wypowiedzi. Warto sobie przyswoić wiedze kiedy uzywamy tego slowa w odpowiednim kontekscie, aby byc odpowiednio rozumianym przez ludzi którzy nas czytają.
Mnie nawet słynne WZIASC mniej razi, bo przynajmniej nie zmienia sensu wypowiedzi.
A dlaczego nie zgodne z prawem? Podisując umowe o użyczenie terminala merchant może zastrzec sobie od jakiej kwoty jest płatność ja bynajmniej tak mam zrobione , bo sorry bardzo ale gdyby klienci chcieli płacić za wszystko kartą ( u mnie ceny od 3 zł) to po miesiącu przrstało by mi się opłacać posiadanie terminala. I tu akurat ich rozumiem. Inną kwestią jest czystość i świeżość ciast kilka razy naciełam się i więcej nie kupuję z chlebem się nie zdażyło
U nas w Osowie-chleb smaczny, ale ciasta okropne, dwa razy kupiłam sernik za pierwszym razem miazga, drugim razem - stary z zeschniętym zakalcem w środku. Drożdżówka z wiśnią - jako wiśnia glut żelowy tak twardy i zeschnięty, że udusić się można było. Do tego niezgodne z prawem naciągnie na płatność kartą od 20 zł.
Ja tez nic złego nie moge powiedzieć ..patrzac na te kolejki to kiedy te dziewczyny mają posprzatać ,naoewno jak wezmą się za sprzatanie to ludzie powiedza , że mają klienta gdzieś a widocznie tak nie jest. A do uprzejmości ktoś tu napisał jacy klienci się przewijaja ...to chyba nie łatwe tak cały dzien