Widok
CUcumber
CUcumber to największa cykliczna impreza w Trójmieście na której można usłyszeć szeroko rozumianą alternatywną muzykę, spotkać interesujących ludzi i szaleć na parkiecie aż do wczesnych godzin porannych. Od stycznia podzieliliśmy imprezę na dwie sceny:
Rock Stage:
Barney D (alternative/indie/polish/new wave/rock/60'70'80)
Electronic Stage :
Nathanel/Koszalin-Gdańsk ...
więcej
więcej
jak Ci się nie podoba to nie przychodź, dowody są sprawdzane, a może masz jakiś czytnik w oczach i wiesz ile ludzie mają lat, że osądzasz na podstawie wyglądu. No i tak, oczywiście po twarzy zawsze widać czy ktoś chodzi do Vivy;) jesteś żałosny. Ja mam zamiar przyjść i się sama dobrze bawić, a nie chodzić i szukając jak ty igły w całym do czego się przyczepić i potem rozpisywać się na jakiś forach. Napij się, tańcz i w dupie miej to jak kto inny wygląda
ta impreza jest beznadziejna.a zwlaszcza naglosnienie.nie bede juz wspominac kto przychodzi, bo nie przychodze tam dla ludzi i nie interesuje mnie kto ile ma lat.choc dziwnie czasami sie czuje wsrod tylu mlodych wibrujacych bełkotujacych i zataczajacych sie ludzi.mniejsza..przychodzilam posluchac tam muzyki..ale niestety nie da sie...poza tym..zimno.brudno..jakos tak niby z klimatem a jednak bez..
Pozdrawiam organizatorow bo wiem , ze sie staraja chca dobrze i sprawiaja radosc innym.
:)
Pozdrawiam organizatorow bo wiem , ze sie staraja chca dobrze i sprawiaja radosc innym.
:)
CUcumber
CUcumber to największa cykliczna impreza w Trójmieście na której można usłyszeć szeroko rozumianą alternatywną muzykę, spotkać interesujących ludzi i szaleć na parkiecie aż do wczesnych godzin porannych. Od stycznia podzieliliśmy imprezę na dwie sceny:
Rock Stage:
Barney D (alternative/indie/polish/new wave/rock/60'70'80)
Electronic Stage :
Nathanel/Koszalin-Gdańsk ...
więcej
więcej