Widok

CYMBELINE odkupie suknie

Kupię Temat dostępny też na forum:
jesli ktoras z Was bedzie miala na sprzedaz sukienke firmy cymbeline model:
E.DAYLICE , SALINE, DOUCEUR lub HOUORINE to jestem BARDZO chetna :)
slub mam miec w sierpniu, wiec jakis miesiac wczesniej musze ja miec aby moc ja delikatnie przerobic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!
Sprzedam suknie Cymbeline BIKI 2009 rozmiar 36/38 więcej pod numerem telefonu 691-828-299 lub e:mail: ewelgrab@vp.pl
Częstochowa! Dziękuje
Mam od zaraz do sprzedania Cymbeline DOUCEUR 36/38 (można zwężać, poszerzać - są zostawione zakładki).
Poniżej link do oferty:
http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_cymbeline_36,of2629.html

Pozdrawiam,
Magda
Jeśli nadal jesteś zainteresowana to posiadam suknię Daylice w bieli. Dostępna od zaraz tylko, że we Wrocławiu :) (w razie czego podaję maila: barbara.rafal@gmail.com) Pozdrawiam :)
Witam mam do odsprzedania suknię Daylice odebrałam ją z salonu 8 czerwca a ślub miałam 12 czerwca. Noszę rozmiar 36/38 - suknia jest w rozmiarze 40 - przy biodrach była zmniejszana.
Podaję maila: tomek.aneta@wp.pl - warszawa
Cześć
Dziewczyny czy któras jest z Warszawy lub okolic i ma do sprzedania model daylice lub dulcinee, najlepiej w kolorze białym. Proszę o info na maila: magunia83@wp.pl .
Daylice z tego co wiem jest w salonie w gdyni i można ten model pokazowy juz kupic, ja kupiłam nowa na wrzesień.
Hej,
A masz jakieś namiary na tę suknię z Lublina? Może dałoby rasę naprawić ten tren...
Cześć,
czy Twoja oferta sprzedaży Daylice jest nadal aktualna? Chętnie odkupię, ale podaj proszę cenę jaka Cię interesuje.
Znalazłam w Lublinie za 2000, ale ma uszkodzony tren, więc odpada.
Czesc

Moja oferta jest aktualna:
Daylice, kolor ecru, po 30 lipca.
Rozmiar 34 (zaznaczam, ze w sklepach kupuje rozmiar 36 i dopiero przy mierzeniu w salonie okazalo sie, ze bede miala 34)
Moj mail: julia.sarnik@wp.pl

p.s. jestem z krakowa;)
Mnie interesuje tylko model Daylice. Jak już pisałam, mam przygotowaną Cymbeline Bruand - model zeszłoroczny, ale na zamówienie cały czas dostępny. Też piękna i na żywo prezentuję się sto razy ładniej, niż była przedstawiona w katalogu (wcześniej nie brałam jej nawet pod uwagę). Gdyby jednak udało mi się dostać jeszcze Daylice, miałabym dwie suknie w cenie jednej :-)
W takim razie czekam dalej :-)
z tego co wiem to pare dziewczyn bedzie miec do sprzedania daylice chybra raozmair 36 kolor ecru. odezwij sie do tych co wcześniej pisały, ja juz pytałam i wiem ze one maja. tylko ze ja poszukuje kolor biały. no i nie wiem jak tam z data , bo tych co pytaja mają chyba wesele po czerwcu.ale warto sie zapytać. powodzenia
Ja będę miała na początku sierpnia do sprzedania piękną suknię Cymbeline koloru cappuccino.

marielle.3city@wp.pl
Dziewczyny, czy któraś z Was ma na JUŻ suknię DAYLICE do sprzedania? Potrzebuję na 26 czerwca, więc czasu właściwe brak :-/ Nasze wesele wypadło bardzo niespodziewanie (miało być za rok) i w żadnym salonie nie było szans, żeby uszyć jakikolwiek model z Cymbeline. Odkupiłam od dziewczyny z Warszawy model BRUAND - piękna i w ogóle nie widać, że była używana, ale przez tą Daylice spać nie mogę... Jestem w stanie kupić jeszcze jedną, tym bardziej, że pierwsza nie była nowa. Wiem, że to wariactwo, ale to w końcu jedyny dzień w życiu i tak bardzo choruję na punkcie tej kiecki...
Będę wdzięczna za info, jakby któraś jakoś szybko miała na zbyciu. Rozmiar 36, kolor najlepiej nie biały.
Pozdrawiam.
Ja będę sprzedawać Douceur w sierpniu, rozmiar 34, wzrost 170 + 8 cm obcas (można skrócić).
Chętnie kupie sukienke CYMBELINE DAYLICE w kolorze białym, rozmiar 36. mam ślub 21 sierpnia. kontakt miszmasz1@o2.pl lub nr telefonu 501457448
Mój mail amajcherczyk@gazeta.pl :)
...chodzi mi o suknie Douceur 36 :)
Witaj, możesz podać do siebie maila, bo ja tez byłabym zainteresowana
A ja będę miała po 20 sierpnia do sprzedania Cymbeline Dantec rozmiar 36 na niską kobietkę. Wzrost 157 + 6 cm obcas.
Witam, ja zamówiłam Cymbeline Douceur białą w rozmiarze 38. Mieszkam w Kielcach i po 2 października chętnie odsprzedam.
do góry