Widok

CZARDASZ Luzino

Wesele Temat dostępny też na forum:
co myślicie o Czardaszu w Luzinie? Szukam sali a tam jeszcze troszke terminów wolnych jest. Proszę poradźcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
naprawde polecam czardasz miła i przesympatyczna obsługa oraz ciekawe menu .czesto tam bywamy jako zespół muzyczny i z tąd ta pewność szczeze polecam- zespół muzyczny revers. pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgodzę się z kolegą! wszystko na najwyższym poziomie.Polecam!!
Miałam tam wesele w sierpniu tego roku i szczerze POLECAM ! Są bezkonkurencyjni cenowo w stosunku do innych sal w okolicy, wszystko na wysokim poziomie, jedzonko pyszne i spore ilości , obsługa rewelacyjna. Wiem z opini znajomych, że lokal jest polecany nie tylko na wesela, ale również na różnego rodzaju imprezy typu sylwester czy bal karnawałowy :)
autoreklama???
Mój Braciszek miał tam wesele i powiem, że lokal świetny. Jedzonko pierwsza klasa, obsługa bardzo miła i bardzo sprawna.Gdyby nie to, że nie ma jeszcze noclegów na dużą liczbę osób sama bym robiła tam swoje wesele. Właściciel to bardzo fajny Pan, umie poradzić i zna się na rzeczy. Co zwróciło moją uwagę, że jak szukałam miejsca na wesele to moja mama do niego zadzwoniła z prośbą o pomoc to z chęcią udzielił rad przez telefon i do tego pamiętał wesele mojego brata!! Podsumowując: super lokal, szczerze polecam:)
Hejka - polecam , bawiłam się tam z trzy lata temu na dolnej sali było fajnie.Powodzenia

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry