Widok
CZY JEST TU JESZCZE KTOŚ KTO NIE MA PLANÓW NA SYLWESTRA?
Sprawa wygląda tak, że nie mam w dalszym ciągu planów na sylwestra a jestem osobą która uwielbia się dobrze bawić i nie zniosę sylwestra w domu w ostatecznym akcie desperacji sklonna jestem zrobić otwartą domówkę. Czy jest ktoś kto planuje sylwestra w taki sposób aby wypić kilka głebszych a potem ewentualnie udać się na koncert na gdansk>? Ja mam 26 lat wiec preferuje nieco starszych uczestników. Ew jakiś klub gdzie mozna pojść niewielkim kosztem..
Sylwia napisz do mnie:
Propozycja:
zbiorka 21.30 przy fontannie w gdyni skwer, kazdy z ruskim szampanem. Wtedy zdecydujemy czy zostajemy na dworzu, wbijamy sie gdzies, czy przenosimy do gdanska czy sopotu. Kto jest zdecydowany w 100% prosze o maila z:
imieniem, nickiem z tego forum, nr tel koniecznie do latwego odnalezienia sie w sylwestra, i wzrost.
Propozycja:
zbiorka 21.30 przy fontannie w gdyni skwer, kazdy z ruskim szampanem. Wtedy zdecydujemy czy zostajemy na dworzu, wbijamy sie gdzies, czy przenosimy do gdanska czy sopotu. Kto jest zdecydowany w 100% prosze o maila z:
imieniem, nickiem z tego forum, nr tel koniecznie do latwego odnalezienia sie w sylwestra, i wzrost.