Widok

CZY skoczek jest dobra zabawka dla malego dziecka fisher price!!!!

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
proszę o wypodziedzi poniważ kupiłam go ,ale boje się synka wtym trzymac bo wszędzie piszą co innego i nie wiem czego słuchać dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zabawka jest super-tylko pamiętaj nie przesadzaj z czasem trzymania na tym dziecka -a wypowiedzi całe życie są rózne jedni chwalą chodzik inni mówią ,że szkodzi tak jest ze wszytskim -kupiłaś go więc korzystajcie i cieszcie się razemz maluszkiem z tak fajnej zabawki-ja byłam mega zadowola -dzidziuś też i do dziś czuje się znakomicie i nawet czasem pyta gdzie jego skoczek powędrował hehe :)
trzymam go ktotko ale nie wiem do ilu miesiecy tam ma siedziec w tym dziekuje za pomoc...
Ja tez kupiłam mam już miesiąc i jestem super zadowolona mały szaleje jak dziki. Rozmawiałam z neurologiem i ortopedą i może na tym skakac byle nie cały dzień :) Mój nie tylko skacze ale się buja , stoi oglada zabawki wiec super sprawa. Polecam
image
Dziękuje a Pytałaś się może ,do ilu miesięcy można korzystać z tego ..
od 6 - mca
image
dziewczyny, a z tym skoczkiem to jak jest ? liczy się wiek czy waga ? bo na pewno dziecko musi umieć już siedzieć, prawda ?

Inne tematy z forum Oliwa

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry