Widok
może uściślisz swoje zarzuty? ja będę tam miała wesele i chciałabym się dowiedzieć na co mam zwrócić uwagę
(post z czerwca 2009) Właśnie jesteśmy po weselu we Wrotach Kaszub w Starej Kiszewie.
Pani spisała się na medal, wszystko było tak jak mówiła na początku, bardzo dobre jedzenie i dużo, super obsługa, kelnerzy zawsze na sali, ciągle wymieniali talerzyki i sprzatali stoły. Sala wyglądała bardzo elegancko. Poprawiny zrobiliśmy w altanie, pogoda dopisala i bylo naprawde super, dodatkowe atrakcje takie jak bryczka, łowienie ryb, zwierzęta...goście byli zachwyceni.
Serdecznie polecamy, Kasia i Bartek.
Pani spisała się na medal, wszystko było tak jak mówiła na początku, bardzo dobre jedzenie i dużo, super obsługa, kelnerzy zawsze na sali, ciągle wymieniali talerzyki i sprzatali stoły. Sala wyglądała bardzo elegancko. Poprawiny zrobiliśmy w altanie, pogoda dopisala i bylo naprawde super, dodatkowe atrakcje takie jak bryczka, łowienie ryb, zwierzęta...goście byli zachwyceni.
Serdecznie polecamy, Kasia i Bartek.
Jakiś czas temu byłam oglądać ten hotel i szczerze powiem, że się rozczarowałam. Nigdzie się nie wspomina, że to również hotel dla koni. Jak dla mnie to nie jest miejsce na świętowanie tak wyjątkowego dnia. Hotel w centrum jakiejś wiochy i strasznie śmierdziało tam łajnem końskim. Dlatego ja zrezygnowałam z ego miejsca. Poza tym nie podoba mi się to, że są tak jakby 2 sale. Konsumuje się w jednej, a tańczy w innej.
No ale to są tylko moje spostrzeżenia. Musisz zobaczyć to osobiście.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
No ale to są tylko moje spostrzeżenia. Musisz zobaczyć to osobiście.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
my też tam mieliśmy wesele i wszyscy bardzo sobie chwalą urok miejsca oraz jedzenie, ze swojej strony mogę dodać, że pani Kasia to bardzo kompetentna i konkretna osoba, wywiązuje się ze wszystkich ustaleń, jest otwarta na propozycje, wszystkiego dopilnowała osobiście, szczerze polecam!
Uważam, że
Wrota Kaszub jest świetnym miejscem na organizacje wesela. Ładna, cicha okolica, super super super obsługa, mili właściciele w szczególności Pani Kasia. Jedzenia dużo i bardzo smaczne.
Sami swoje mieliśmy 02,10,2010 i wyszło świetnie. Jestem zdania, że nie da się zrobić przyjęcia idealnego, ale nasze udało się cudownie!!!
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obiad szybciutko podano, talerze ciągle zmieniano no i co godzinę ciągle coś donaszano. Reszta już zależy od oprawy muzycznej no i gości.
Polecam! Naprawdę warto.
Wrota Kaszub jest świetnym miejscem na organizacje wesela. Ładna, cicha okolica, super super super obsługa, mili właściciele w szczególności Pani Kasia. Jedzenia dużo i bardzo smaczne.
Sami swoje mieliśmy 02,10,2010 i wyszło świetnie. Jestem zdania, że nie da się zrobić przyjęcia idealnego, ale nasze udało się cudownie!!!
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obiad szybciutko podano, talerze ciągle zmieniano no i co godzinę ciągle coś donaszano. Reszta już zależy od oprawy muzycznej no i gości.
Polecam! Naprawdę warto.
Ja takze uwazam, ze wrota kaszub sa wspanialym miejscem na organizacje takiej uroczystosci. My nasze wesele mielismy wlasnie tam 2/05/12. Przede wszytskim Pani Kasia wraz z rodzina zapewnila wklada wiele pracy i wysliku, aby wszytsko przebieglo zgodnie z planem w dzien imprezy. Wszystko poszlo sprawnie (podawanie jedzenia, ktorego bylo naprawde duzo), pracownicy sa mili i pomocni. Jako, ze nie mieszkam w tych okolicach, Pani Kasia wykazala sie ogromna pomoca i polecila mi swietnego dj'a. Miejsca hotelowe sa bardzo czyste i na dosc wysokim poziomie. Obiekt tez posiada atrakcje dla dzieci, co jest wielkim plusem! Gdybym miala organizowac wieksza impreze raz jeszcze to z pewnoscia wybralabym wrota kaszub!