Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - opinia wątek zamknięty Ja po prostu kocham tę kawiarnię, nic więcej nie trzeba mowić.
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 stycznia 2020

Paweł - opinia wątek zamknięty Dla mnie bomba, jestem fanem od wielu lat. Lepszego miejsca nie znajdziecie....
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 stycznia 2020

Ukryta perełka wątek zamknięty Niepozorne miejsce zlokalizowane parę metrów od Bohaterów Monte Cassino do...
~Panna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 lutego 2019

Jedna z najlepszych kawiarni wątek zamknięty Ukryta na uboczu bardzo urocza kawiarnia. Romantyczny klimat, miła obsługa i...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 lutego 2016

Miejsce z duszą, zakątek z dawnych lat :) wątek zamknięty Któraś z kolei wizyta w Zaścianku natchnęła mnie do takiego symbolicznego...
~M.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 grudnia 2014

Bardzo sympatyczna kawiarnia wyróżniająca się tlumu kiepskich knajp w Sopocie wątek zamknięty Kawiarnia bardzo cicha, ciepła i przytulna - milo jak we wlasnym domu. Bardzo...
~studentka z Gdańska
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 grudnia 2014

Klimatycznie wątek zamknięty Od niedawna moje ulubione miejsce w Sopocie. Nastrojowe, z dobrą muzyką i...
~Klaudi
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 listopada 2013

UWIELBIAM wątek zamknięty Od pierwszej wizyty kilka lat temu - zaliczyłam już i pogaduszki z kumpelą,...
~dobi
-

dodano: 18 września 2013

super wątek zamknięty Niezwykle klimatyczne miejsce, z dala od tłumów. Jeśli chcesz wypić kawę w...
~leszek
-

dodano: 28 sierpnia 2013

Bardzo niesmaczna szarlotka wątek zamknięty Myślałam, że nie da się zepsuć szarlotki, że to ciasto zawsze wychodzi....
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 maja 2013

Wspaniałe miejsce! wątek zamknięty Odkryłam Zaścianek już ładnych parę lat temu i bardzo chętnie do niego...
~Ewa
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 maja 2012

rewelacja! wątek zamknięty Wspaniałe miejsce dla osób, które chcą się wyciszyć i zrelaksować przy...
~Dora
-

dodano: 7 listopada 2011

Wyśmienite miejsce! wątek zamknięty Świetna kawiarnia, pyszne kawy herbaty i czekolady, deserki również pycha....
~Sroczka
-

dodano: 31 października 2011

Miejsce rewelacja. Klimat unikalny, sernik ciepły domowy a i porcja słuszna wątek zamknięty solidny wybór herbat. Nic dodac nic ująć Polecam absolutnie !
~eap
-

dodano: 24 września 2011

Urocze miejsce wątek zamknięty Świetny, "domowy" klimat, dobra muzyka przygrywająca w tle, mila obsluga i...
~KJ
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 lutego 2011

Niespodzianka na pierszwą rocznicę ślubu wątek zamknięty Obchodziliśmy z mężem pierwszą rocznicę ślubu i postanowiliśmy spędzić ją...
~Małgosia
-

dodano: 29 stycznia 2011

Milena - opinia wątek zamknięty Mimo, iż miejsce nie w moim klimacie a kawa aromatyzowana jakimiś sztucznymi...
~Milena
-

dodano: 26 stycznia 2011

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Nie majac Babci,w Jej Dniu zawitalam do Zascianka i poczulam klimat!Aromat...
~Agnieszka
-

dodano: 22 stycznia 2011

Super klimat wątek zamknięty Wspaniała kawa, pyszna szarlotka. Spokojne, miłe miejsce w sam raz na...
~Hanna
-

dodano: 17 stycznia 2011

Warto poświęcić trochę czasu i odpocząć. wątek zamknięty Niesamowity klimat,jakby czas płynął zupełnie innym nurtem niż na ruchliwym...
~Manfred
-

dodano: 16 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

31

wątków

do góry