Widok

Call Center dla TP ktoś coś wie???????

Witam

Chciałam zapytać o pracę na Długiej w Tp.

Z góry dziękuję za opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam :)
Ja w tp na długiej pracuje od 18msc a moja sis od 3 lat :)
zależy jaki dział ale nikt nie narzeka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzieki za odp. a wiesz cos moze na temat back office oraz czy mozna tam otrzymac umowe o prace?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na back office spoko jest pracujesz w ciszy robisz tam jakies dokumenty zapytania dzwonisz do klientow w sprawie reklamacji czy cos :) spoko nawet robota wiadomo jak to w kazdej pracy masz jakies tam cele :) ogolnmie spoko mozesz zglaszac swoja kandydature :) owszem mozesz dostac umowe o prace jak sie sprawdzisz po 3 msc na zleceniu i pozniej od razu umowa na 18 msc umowa o prace :)
dzięki za info Madzia ;) fajnie, że Tobie przedłużyli i masz umowę o pracę ;)
Pracowałam akurat nie w TP, ale w Orange, też na TP;) mam tam mnóstwo znajomych i nie narzekają ;) także mogę polecić;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nikaska- Tobie teæ dziékujé
a czy teraz sa przyjecia na ten back office?i czy to praca w dzien czy w nocy bo kiedys bylo ogłoszenie na nocki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz nie ma nocek jest zmiana 6-14 i 14-22 :)
Odnośnie back office - praca jest od poniedziałku do niedzieli? I czy można bezpośrednio składać CV do TP/Orange, czy przyjmują tylko przez agencje pracy?
Pozdrawiam :)
Back office jest akurat tylko na nocki 22-6, ale tylko przez agencje :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
owszem moze teraz sa nocki ale wczesniej nie bylo :) od pon weszla nowa akcja na back office i sie robi w weekendy by ogarnac dokumenty.. :) ale tak ogolnie nigdy nie bylo od pon do pt i wybrana sobota
a jak wyglada praca na infolini?jakie sa zmiany?bo w ogłoszneiu jest napisane praca od 8-21,jak wyglada praca w soboty i niedziele?oraza jaka umowa i wynagrodzenie?
Szkolenia sa czesto?
tzn wiesz zalezy jaki dzial. akwizycja orange 8-16, utrzymanie orange 8-16, 13-21, 15-21 to zalezy na ile chcesz przychodzic back office 6-14, 14-22, no i jeszcze netia i pzu zmiana 15-21 a weekend 1 w msc. umowa na poczatku zlecenie pierwszy msc albo 2 :) a wynagrodzenie 9 zł brutto :) nom czesto sa szkolenia na rozne dzialy
hmhm a czy po okresie próbnym jesli już załapię się na umowę o pracę to czy zarobki są trochę większe czy niezbyt?
?????
ktos odpowie?
PODACIE MI OGLOSZENIE DOTYCZACE TEGO BACK OFFIICE?
A ile godzin w miesiącu trzeba przepracować? 80 czy 110? I jak wygląda sprawa z pracą w tygodniu - ile trzeba w tygodniu być dyspozycyjnym?
stawka jest jedna czy pracujesz na zleceniu czy o prace:) Ty decydujesz ile godzin chcesz pracować w msc:) pod koniec msc piszesz swoja dyspozycje kiedy mozesz przyjsc wiadomo ze nie ktorzy sie jkeszcze ucza :) ida na reke
do góry