Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kinga - ocena Jedzenie podane na wysokim standardzie tak i również smakowało . Ale wiele do...
~Kinga
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 19 marca 2025

Agata - ocena Przecietne jedzenie, starania są, ale warto wejsc do inncyh miejsc niz...
~Agata
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 16 listopada 2024

Klient - ocena Rozmowy na Ty z gościem, przeraźliwy hałas w środku i klejące się stoły....
~Klient
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 1 września 2024

Magda - ocena Pyszne jedzenie, świetna atmosfera cudowny wystrój!
~Magda
-

dodano: 20 sierpnia 2024

Jan - ocena Jedzenie słabe strasznie powiem tak w mc donald lepiej zjemy . W tak słabej...
~Jan
-

dodano: 17 sierpnia 2024

Tomek - ocena Zachęcony dobrymi opiniami poszedłem na śniadanie. Zamówiłem standard czyli...
~Tomek
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 18 lipca 2024

Roksana - ocena Wspaniała obsługa ,fenomenalne jedzenie a zaczynałam od śniadania po kolacji...
~Roksana
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 stycznia 2024

Mariola - ocena Byłam dzisiaj- dobre jedzenie ,czysto i bardzo sympatyczna uśmiechnięta ekipa...
~Mariola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 grudnia 2023

Diana - ocena Przepyszne jedzonko
~Diana
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 września 2023

Ewelina z Wrocław-Kuźniki - opinia Jestem pod ogromnym wrażeniem, miałam z dziećmi pół godziny do odjazdu...
~Ewelina z Wrocław-Kuźniki
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 sierpnia 2023

Kamil - opinia Zdecydowanie najsmaczniejsze i zawsze trzymające poziom śniadania w...
~Kamil
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 sierpnia 2023

Paulina - opinia wątek zamknięty Kolejna wizyta w Gawle lecz niestety rozczarowanie obsługą o której po...
~Paulina
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 maja 2023

Agata - opinia wątek zamknięty Nie ma wizyty w Trójmieście bez posiłku u Gawła, jak dotąd się nie...
~Agata
-

dodano: 3 maja 2023

Gosia - opinia wątek zamknięty Fantastyczne miejsce na mapie Sopotu Luźna atmosfera bez zadęcia Menu w...
~Gosia
-

dodano: 22 października 2022

Natalia M - opinia wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem kuchni - smaki niesamowite, porcje duże , dobranie...
~Natalia M
-

dodano: 11 lipca 2022

Ela - opinia wątek zamknięty Mila obsluga, super pyszne śniadania ,rozmaitość dań, szybko podane.
~Ela
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 czerwca 2022

Michał - opinia wątek zamknięty Super pyszne jedzenie, bardzo miły Pan kelner :)
~Michał
-

dodano: 14 czerwca 2022

Kaszak - opinia wątek zamknięty Butna obsługa, słabe menu i średniej jakości jedzenie. Polecam - omijać.
~Kaszak
-

dodano: 17 lutego 2022

Anka - opinia wątek zamknięty Do Całego Gawła zaglądam dosyć często. Tort bezowy nr 1 :) Burgery również...
~Anka
-

dodano: 27 grudnia 2021

Anka - opinia wątek zamknięty Najlepszy tort bezowy jaki do tej pory miałam okazję zjeść w kawiarni !...
~Anka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 marca 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry