Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie ma lepszego weterynarza ! Zdecydowanie POLECAM wątek zamknięty Obie Panie, które tam pracują są cudowne. Bardzo profesjonalne podejście do...
~Anka z Biszkoptem :)
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 lipca 2014

rewelacja :) wątek zamknięty po raz kolejny wizyta u p.Wiktorii i po raz kolejny moj kot i ja zadowoleni...
~michał l.
-

dodano: 28 maja 2014

Dziekuje że jesteście! wątek zamknięty Do gabinetu Canin i mojej ulubionej dr.Wiktorii dojeżdżam z Chwaszczyna a...
~Asia z Chwaszczyna
-

dodano: 23 maja 2014

Super Gabinet :) wątek zamknięty Trafiłam ze swoim pupilem do Pani Doktor Wiktorii. Mój pies zawsze bardzo...
~Magdalena
-

dodano: 13 marca 2014

POLECAM - dr Dolittle na DĄBROWIE wątek zamknięty Serdecznie polecam :) w gabinecie panuje bardzo miła, serdeczna atmosfera,...
~Marta
-

dodano: 12 marca 2014

przyjazny gabinet wątek zamknięty Widać że przyjmujące tam Panie doktor chcą żeczywiście pomóc zwierzakowi i...
~Marta Gdynia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 września 2013

super Gabine !!! wątek zamknięty już dawno nie spotkałem tak młodej i pozytywnie nastawionej a za razem...
~Dexter
-

dodano: 25 czerwca 2013

Polecam wątek zamknięty Pani Wiktoria i Pani Basia to lekarze z powołania! Profesjonalna obsługa,...
~Marzena
-

dodano: 22 czerwca 2013

POLECAM wątek zamknięty Cieszę się bardzo, że trafiliśmy z chorującym jamnikiem w dobre rece. Pani dr...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry