Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Justyna - ocena nowy temat To była nasza druga wizyta w tej restauracji i po raz kolejny wyszliśmy...
~Justyna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 17 kwietnia 2025

Agnieszka - ocena Moja nr 1. Uwielbiam tu zapraszać gości, bo zawsze jedzenie, jak i kelnerzy...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 kwietnia 2025

Ziggy - ocena Trafiłem na recenzję Pana Makłowicza na YT i zachęcony sprawdziłem...
~Ziggy
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 12 marca 2025

Marta - ocena Pyszne jedzenie zwłaszcza dania tu share polecam na wyjście biznesowe. Duży...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 marca 2025

Gabriela - ocena Niesamowite jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie! ️
~Gabriela
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 18 września 2024

mikewazowski - ocena jak dla mnie na pewno nie numer 1 w trójmieście. Obsługa była naburmuszona a...
~mikewazowski
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 25 lipca 2024

Victor - ocena Ładny nowoczesny wystrój, miła chodź trochę głośna atmosfera. Jedno z miejsc...
~Victor
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 20 czerwca 2024

Zbigniew - ocena Doświadczenie w Restauracji było niesamowite! Zachwyciła mnie imponująca...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 stycznia 2024

Jolanta Wagner - ocena Wspaniałe, klimatyczne miejsce . Znakomita obsługa i jedzenie . Polecam z...
~Jolanta Wagner
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 stycznia 2024

Ewa - ocena Nie ma lepszej restauracji w promieniu 100km
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 listopada 2023

Nikola - opinia Świetna obsługa!! Pyszne jedzenia, oryginalne dania i piękny wystrój! polecam...
~Nikola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 lipca 2023

Karolina - opinia Smacznie, pysznie. Super obsługa i cudowne jedzenie. Polecam
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 lipca 2023

Gosc - opinia Rewelacyjna kuchnia i obsluga na najwyzszym poziomie! Zdecydowanie polecam
~Gosc
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 maja 2023

Kasia - opinia wątek zamknięty Restauracja z duszą! Fenomenalne jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie a...
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 28 stycznia 2023

Klaudia - opinia wątek zamknięty Wszystko na 5 z wielkim plusem! Pyszne jedzenie, miła obsługa oraz super...
~Klaudia
-

Kasia - opinia wątek zamknięty Restauracja z duszą! Fenomenalne jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie a...
~Kasia
-

Anna - opinia wątek zamknięty Bardzo klimatyczne miejsce. Pyszna kuchnia i świetny Pan Piotr, który...
~Anna
-

dodano: 13 grudnia 2022

Gosia - opinia wątek zamknięty Bardzo dobre miejsce zarówno dla spotkań towarzyskich i rodzinnych. Niezwykły...
~Gosia
-

dodano: 19 października 2022

Darek - opinia wątek zamknięty Obsługa arogancka niekompetentna Proponuję omijać
~Darek
-

dodano: 3 września 2022

Derek - opinia wątek zamknięty Polecam na romantyczną kolacje! Wino, jedzenie i obsługa zasługuje na 10/10!
~Derek
-

dodano: 7 lipca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry