Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam Pełna fachowość wątek zamknięty Pełen profesjonalizm i fachowość.Poraz kolejny odwiedziłem zakład by założyć...
~Adam
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 maja 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Pełny fach firmy. Świetne doradztwo, bardzo staranne wykończenie, brak...
~Kristal ®
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2011

Montaż kompleksowy wątek zamknięty Montowałem u Panów z Car Extreme głośniki, radioodtwarzacz i cb radio....
~Marek
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 czerwca 2010

POLECAM! wątek zamknięty Witam, byłem dziś poprawić drzwi po montażu głośników przez "fachowców" z...
~Skoda Octavia
2

dodano: 24 listopada 2010

REWELACJA !!! wątek zamknięty Byłam w firmie Car Extreme na montaż monitora podsufitowego w moim Land...
~Agnieszka
-

dodano: 6 października 2010

Serdecznie polecam montaż czujników parkowania w firmie Car Extreme wątek zamknięty Długo zastanawiałam się gdzie i jakiej firmy zainstalować czujniki parkowania...
~Ania
-

dodano: 18 września 2010

BARDZO POLECAM wątek zamknięty Zakładałem w Car Extreme zestaw głośnomówiący bluetooth Parrot MKi9200....
~Kuba
1

dodano: 7 sierpnia 2010

Car Extreme wątek zamknięty Montowałem wczoraj w firmie Car Extreme autoalarm, blokadę skrzyni biegów,...
~Krzysiek
1

dodano: 26 sierpnia 2010

GORĄCO POLECAM !!! wątek zamknięty Nareszcie porządni fachowcy na Osowej, byłam u tych Panów już 2 razy i za...
~Agata
-

dodano: 22 lipca 2010

POLECAM! wątek zamknięty Usterke w moim samochodzie starałem się naprawić u trzech elektryków...
~Sapol
-

dodano: 1 lipca 2010

alarmy wątek zamknięty byłem w tym zakładzie- podejście super profesjonalne, widać że panowie znają...
~Marcin B.
-

OPINIA wątek zamknięty Bardzo fachowa obsługa, miłe podejście do klienta, polecam ten warsztat.
~ANNA
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry