Widok

Carlsberg daje czadu

Jak nie widzieliście, to polecam, bo to jest reklama, która ma wszystkie reklamy pod sobą :) Ja nie wiem, kto Carlsbergowi robi te reklamy, ale muszą to być jacyś mistrzowie. Już poprzednia wymiatała, ale ta to urywa beret http://www.youtube.com/watch?v=feQXgv_BHGs
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chcę wyjść na seksistę, ale warto porównać poziom reklam adresowanych generalnie do facetów (np. aut czy właśnie piwa) z poziomem reklam np. leków czy proszków do prania (gdzie targetem są raczej Panie).

Widać różnicę? ;)

PS: reklama faktycznie wymiata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super!!!
Ale (przecież zawsze musi być jakieś "ale), czy nie można byłoby zamiast napisów podłożyć żelazne głosy znane z 99% reklam emitowanych w Polsce?
;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
reklama super, szkoda, że piwo średnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl, mnie raczej zastanawia, dlaczego właśnie te reklamy kierowane są tylko do kobiet.
Dlaczego reklamy piwa są kierowane do mężczyzn, gdzie żyjemy w czasach gdzie piwo jest lubiane zarówno jak i przez płeć męską jak i żeńską?

Pomijam reklamy jakiegoś pseudo piwa pt Karmi;);)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Sadyl, mnie raczej zastanawia, dlaczego właśnie te reklamy kierowane są tylko do kobiet.
Dlaczego reklamy piwa są kierowane do mężczyzn, gdzie żyjemy w czasach gdzie piwo jest lubiane zarówno jak i przez płeć męską jak i żeńską?

Pomijam reklamy jakiegoś pseudo piwa pt Karmi;);)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

do góry