Carsland

Giełdy i komisy

Gdańsk, Seleny 45A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NIE POLECAM!!!!!!!!!! NIE WARTO TRACIĆ CZASU I PIENIĘDZY!!!!! rozbieżność miedzy opisem i stanem rzeczywistym auta! wątek zamknięty rozbieżność miedzy opisem i stanem rzeczywistym auta! Przejechałem 500 km by...
~Mario
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 maja 2014

formalnosci wątek zamknięty pomoc w załatwieniu formalnosci oceniam wysoko, możliwośc negocjacji cen
~os. prywatna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lipca 2016

Zdecydowanie tak wątek zamknięty 3 samochody kupione u nich, aktualnie planuję zakup czwartego w tym samym...
~Kamila
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2016

Polecam jak najbardziej wątek zamknięty Zakupiłam moje niebieskie piękne autko w tym komisie kilka dni temu....
~Renta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 marca 2016

Naciągacze Krętacze i Cwaniaki wątek zamknięty Zakupiłem u nich samochód. NIBY super stan itd.. przejechałem nim około 400...
~Robert
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 grudnia 2015

OMIJAĆ ! wątek zamknięty Omijać z daleka ! W ogłoszeniach piszą o 100% udokumentowanym i rzeczywistym...
~niedoszły klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 lipca 2015

SZKODA WASZEGO CZASU OMIJAĆ JAK NAJDALEJ wątek zamknięty Nie napiszę że ten Pan jest oszustem On tylko zmienia fakty CO INNEGO PODAJE...
~Klient Jerzy
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 czerwca 2015

Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator wątek zamknięty Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator. Mówi jedno, umawia...
~Krakus
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 maja 2015

Polecam wątek zamknięty Mam juz drugie auto z tego komisu i jestem bardzo zadowolony
~Jerzy
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2015

Świetna obsługa wątek zamknięty Jeden z nielicznych komis w Polsce na którym się nie zawiodłem, proponowane...
~Zainteresowany
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 września 2012

Nie polecam, OMIJAĆ Z DALEKA!! wątek zamknięty Samochód niezgodny z opisem w ogłoszeniu. Podobno nie wymagał wkładu...
~Paulina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 marca 2014

Nie polecam! wątek zamknięty Komis z przepięknie wypucowanymi samochodami. Wszystkie lśnią i błyszczą aż...
~Mati
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 stycznia 2013

Omijać z daleka wątek zamknięty Kupiłem u nich auto, które wg opisu nie wymagało wkładu finansowego. Auto nie...
~Areh
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry