Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof - BMW E38 - ocena Perfekcyjnie wykonana korekta lakieru wraz z polerowaniem oraz...
~Krzysztof - BMW E38
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 listopada 2024

Ada - ocena Polecam z całego serca to miejsce . Z usługi jestem bardzo zadowolona....
~Ada
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 20 września 2024

WB - ocena U Kacpra zabezpieczyłem 3 samochody i jestem jego klientem od 4 lat. Mój...
~WB
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 19 września 2024

Robert - ocena Auto po wykonaniu usługi pranie tapicerki i mycie samochodu wyglądało...
~Robert
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 15 czerwca 2024

Piotr Król - ocena Profesjonalne podejście do klienta. Na zadane pytania Pan Kacper szczegółowo...
~Piotr Król
-

dodano: 10 czerwca 2024

Sylwia - ocena Bardzo polecam Carspersky Detailing! Jeśli zastanawiasz się co zrobić, aby...
~Sylwia
-

dodano: 4 czerwca 2024

Piotr - ocena Auto zostawiłem przede wszystkim w celu wysprzątania bagażnika (był w...
~Piotr
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 25 maja 2024

Daniel.kamela@interia.pl - ocena Korzystam z usług od 3 lat i za każdym razem jestem zadowolony. Auta...
~Daniel.kamela@interia.pl
-

dodano: 15 maja 2024

Anita - ocena Zostawiłam auto w celu umycia tapicerki to co zobaczyłam potem cudo.Pan...
~Anita
-

dodano: 9 maja 2024

Młody G - ocena Nie wyobrażam sobie, żeby można było zrobić to lepiej. 10/10
~Młody G
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 25 kwietnia 2024

Adam - opinia Zostawiłem auto pod drzewem, a po kilku godzinach dach i maska były całe w...
~Adam
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 kwietnia 2023

Anna - opinia Polecam usługę detailingową pana Kacpra. Odstawiliśmy auto na mycie i...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 kwietnia 2023

Adam - opinia Polecam. Profesjonalistą! Wysoka jakość!
~Adam
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 kwietnia 2023

Tomasz - opinia Miałem okazje korzystać z kilku firm Auto detailingowych i muszę przyznać ,że...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2023

zadowolony klient - opinia Nie ma lepszego od carsperskiego! Najlepsza jakość i przyzwoite ceny....
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 lutego 2023

Michał - opinia Znam myjnie od początku jak zaczęła działać w Przejazdowe ponad 2,5 roku...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 lutego 2023

Magda Reinke - opinia Bardzo polecam Kacpra! Oddałam kolejne auto do czyszczenia i efekt jakbym...
~Magda Reinke
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 stycznia 2023

Magda Reinke - opinia Bardzo polecam Kacpra! Oddałam kolejne auto do czyszczenia i efekt jakbym...
~Magda Reinke
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 stycznia 2023

Leszek Lew - opinia wątek zamknięty Bardzo fachowe podejscie do klienta. Doskonale wykonana usługa . Terminowo i...
~Leszek Lew
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 listopada 2022

Jarek - opinia wątek zamknięty Ja ze swojej strony polecam zakład i Kacpra. Umówienie się na wizytę jest...
~Jarek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 października 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry