Widok
Poszłam do Pani doktor z połową zeba i leczeniem kanałowym (moja wina bo nie dopilnowalam)
Płakałam by zrobila wszystko by ząb uratować.
Pani doktor przyjeżdżała w soboty gdy przychodnia była nieczynna specjalnie dla mnie, kilka tygodni skrupulatnie czyściła kanały,
Sprawdzała,badała monitorowała i udało jej się, ząb odratowany , odbudowany nawet tu w USA gdzie teraz mieszkam, dentyści nie mogą się nadziwić wykonanej roboty.
Dziękuję Pani doktor!
Płakałam by zrobila wszystko by ząb uratować.
Pani doktor przyjeżdżała w soboty gdy przychodnia była nieczynna specjalnie dla mnie, kilka tygodni skrupulatnie czyściła kanały,
Sprawdzała,badała monitorowała i udało jej się, ząb odratowany , odbudowany nawet tu w USA gdzie teraz mieszkam, dentyści nie mogą się nadziwić wykonanej roboty.
Dziękuję Pani doktor!
Przychylam się do Pani opinii. Ta Pani to pomyłka. Zastanawiam się jak studia ukończyła. Byłam z synem na czyszczeniu zębów z kamienia przed założeniem aparatu. Nie dość, że wykonała to nieprawidłowo to jeszcze skasowała 60 zł. Powiedziała również, że ma do leczenia dwa zęby i poważną próchnicę( za jedyne 240 zł.) Wizyta była w ramach nfz. Jak Pani ortodontka zobaczyła to "czyszczenie" to uwierzyć mi nie chciała, że byliśmy w gabinecie. Poza tym syn nie ma żadnych ubytków co stwierdziło dwóch innych stomatologów i zdjęcie rtg panoramiczne. To naciągaczka, która pewnie nie jednej osobie zdrowe zęby rozwierciła i skasowała niemała kasę za niepotrzebny zabieg. Unikać tej kobiety!!!!! bo lekarzem nazwać jej nie można!!!!!!!!!!!!!