Widok

Celowe spowalnianie ruchu

Ludzie, przestańcie na zjeździe z Sucharskiego na drogę S7 hamować do 30 km/h gdzie nawet znak dopuszcza 70km/h. Droga czarna, sucha, "Tiry" normalnie 80 tam jadą, ale ameby w osobówkach muszą zwolnić do 30. A potem zdziwienie że przed samym zjazdem inne auta wjeżdżają przed Was. - tak, też tak robię, bo przez waszą nie umiejętność nie mam zamiaru stać na prawym pasie kilometr ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapewne tak samo jak z umiejętnością korzystania z pasów rozbiegowych. na 10 samochodów może jeden go wykorzysta, a reszta - ledwo sie zacznie i już zjeżdża przy prędkości połowy dopuszczalnej na drodze
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odezwał się mistrz prostej bujaj jaja
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie nazywaj nieuzasadnionej jazdy 30km/h na ekspresówce bezpieczną...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

z kim rozmawiasz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wole bujać jaja niż mieć je gdzie indziej ze strachu przed jazdą jak Ty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

tak, właśnie, nic pomiędzy, tylko takie kozaki jak ty i tchórze jak wszyscy inni xD kozak w necie, a w rzeczywistości wzorki nabl buciki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodaj że nie poszedł siedzieć

Takie mamy prawo w Polsce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

wcale nie jesteś taki kozak jakiego zgrywasz w internecie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faktycznie, bo jeżdżąc płynnie zgodnie z przepisami, w tym mieście jest się amebą ;) trzeba blokować miasto jak inni - to wtedy jest się w porządku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

no nie wiem jezeli chlop zestawem tak zasuwa a ty osobowka wazaca 1200 kg nie mozesz to raczej oddaj te prawo jazdy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zjeżdżanie z lewego pasa i wpychanie się przed kogoś, kto jedzie wolniej nazywasz płynną jazdą. Gratuluję. Ci co zablokowali drogę na kilka godzin, też tak pewnie myśleli.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten jaki mistrz kierownicy:D normalnie macho driver: Dobrze że nie strzela do tych co bezpiecznie jeżdżą
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

te tiry co jeżdżą na zderzaku w tunelu? ktoś powinien się tym zainteresować
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja tylko tak wspomnę że ograniczenia są informacja o maksymalnej prędkości nie o minimalnej więc tego wiesz co .....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale mogłabyś uzasadniona

Tylko ślepy tego nie zobaczył
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

no tak, od razu nieuzsadniona. dziękujemy, że wyrocznia jest tu z nami! świat od razu wydaje się prostszy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

kurde, wielokrotnie widziałem jak z rozbiegowego w połowie jego długości wjechał kierowca tira ;) pewnie miał racjonalne wytłumaczenie, bo w końcu to zawodowy kierowca, więc wie co robi!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry