Widok

Celowe spowalnianie ruchu

Ludzie, przestańcie na zjeździe z Sucharskiego na drogę S7 hamować do 30 km/h gdzie nawet znak dopuszcza 70km/h. Droga czarna, sucha, "Tiry" normalnie 80 tam jadą, ale ameby w osobówkach muszą zwolnić do 30. A potem zdziwienie że przed samym zjazdem inne auta wjeżdżają przed Was. - tak, też tak robię, bo przez waszą nie umiejętność nie mam zamiaru stać na prawym pasie kilometr ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widząc po odpowiedziach to widzę że sensowne dyskusje tu nie mają sensu, bo jak widać zgromadziłem wszystkich tych o których napisałem ten temat , także dalej sobie blokujcie miasto, jak macie problem z jazdą i rozumowaniem ;)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 35

Dalej kłania się czytanie ze zrozumieniem ;) od początku wątku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do dyskusji nic nie wnosisz, tak to jest jak się jest prostym człowiekiem i nie ma nic sensownego do powiedzenia i argumentów brak ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wiem czy wiesz, ale nic nie dzieje się bez przyczyny. jakby ta osoba jechała prawidłowo - nie blokowała ruchu to nikt by nie musiał sie wpychać, a tak przez paru osłów robi sie wypadkowa ich zachowania. Z resztą jak przez tych inteligentnych inaczej co pasem awaryjnym przedłużają sobie pas do skrętu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

więc tego nie wiesz że jeżeli warunki nie przeszkadzają to jedzie się prędkością odpowiednią do warunków. idąc Twoim tokiem myślenia zaraz zaczniecie po ekspresówkach jechać 50 - bo czemu nie. skoro nie widzisz w tym problemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a ja jadę za Tobą na długich :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie rozumiem, bezsensowny komentarz

co ma do tego jedzenie? Mi też się zdarza coś schrupać za kierownicą. Czy to powoduje zagrożenie? Ty się zatrzymujesz żeby zjeść wafelka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pewnie kiedyś cię spotkamy, omijając po kilku godzinach jazdy w korku.

Czasem nawet wolniej jeździmy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wypadkową mówi, że to ty jesteś niebezpieczny na drodze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zazwyczaj ja mijam takich jak Ty, szczególnie po godzinie 14-15, podnieconych wyjściem z pracy, że nawet na prostej drodze stojąc w korku potrafią jeden w drugiego wjechać

Bo jakaś amebą drogową z lewego pasa się wciskała.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a to tu coś sensownego jest? tylko bełkot hejterków takich jak ty, którzy jak wyjdą z domu to boją się odezwać do człowieka

O i znalazł się rajdowiec z IQ = O ! Lepiej 30 km/ h niż później być na barierce! To że droga jest czarna, to nie jest wyznacznik! Oblodzenia na powierzchni nie widać!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 11

dalej mówisz o sobie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

więcej wykrzykników, to dodaje dramaturgii ;) z takim myśleniem lepiej jedź autobusem niż utrudniaj jazde innym

Teraz tłumaczycie zwalnianie w tym miejscu śliską drogą, a w lato jak jest ciepło? Wtedy też jest ślisko? skoro jest taka sama sytuacja i też się korkuje przez tych blokujących
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jedź do Oslo

Zobacz jak jeżdżą Norwegowie do pracy każdego dnia. Nie skaczą z pasa na pas jak w PL. Wszyscy jadą jeden za drugim spokojnie. Nie ma tam takich dzwonów jak u nas każdego dnia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Miszczu

Ty z tych co szybko i bezpiecznie: :)))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry