Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
JACEK - ocena Korzystamy regularnie w Rodzinie , szczególnie polecam trafić do Pani Jola z...
~JACEK
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 kwietnia 2025

PABLO - ocena Masakra z biletami parkingowymi - kolejka do parkomatu bo tylko gotówką. Po...
~PABLO
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 11 lutego 2025

Paweł Banaś - ocena Dzień dobry, byłem z rodziną w galerii piątek 13 i zaczął wyć alarm ppoż i co...
~Paweł Banaś
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 18 grudnia 2024

Joanna - ocena Dzień dobry , Jestem bardzo zadowolona z wysokiej jakości obsługi pani...
~Joanna
-

dodano: 12 grudnia 2024

klient - ocena od miesiecy zepsute schody ruchome- to jakis skandal! w sezonie infekcyjnym,...
~klient
-

dodano: 7 grudnia 2024

Tadejro - ocena Zarządca chyba kompletnie nie panuje nad remontem czy czyszczeniem parkingu,...
~Tadejro
-

dodano: 26 listopada 2024

Beata - ocena Pani Ela prawdziwa profesjonalistką ! Jedno spojrzenie i szybkie doradztwo....
~Beata
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 5 listopada 2024

Anna B. - ocena Bardzo przytulne centrum handlowe. Dużo udogodnień, ogromny parking z wolnymi...
~Anna B.
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 1 października 2024

Piotr - ocena Najgorsza galeria w Trójmieście, jedyna z dużych, która praktycznie nie ma...
~Piotr
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 11 października 2023

CzytelnikTrojmiasta - ocena To prawda, nie ma toalety dla klientów i odwiedzających, nie możliwe wydawało...
~CzytelnikTrojmiasta
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 30 maja 2024

Ewa Badyniak - ocena Bardzo lubię tam chodzić i oglądać lub czasami kupować
~Ewa Badyniak
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 kwietnia 2024

ewelina - ocena Super miejsce na zakupy
~ewelina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 marca 2024

Piotr - ocena Karta podarunkowa riviera -nie polecam!!!!!!!! Nie mogłem zrealizować mojej...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 grudnia 2023

Ola - ocena Galeria ma już swoje lata, ale na szybką kawę i zakupy zawsze można wpaść....
~Ola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 listopada 2023

Daria - opinia Galeria wewnatrz ładnie urządzona, ale w mojej opinii jest nieprzemyślana...
~Daria
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 czerwca 2023

Ludzie sikają - opinia Skandal, żeby w tak dużym obiekcie z mnogością sklepów i płatnym parkingiem...
~Ludzie sikają
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 kwietnia 2023

Ja - opinia wątek zamknięty Wszystkie kabiny w meskich toaletach na trzech pietrach zamkniete....
~Ja
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 20 lutego 2023

Danuta - opinia wątek zamknięty Fajna Galeria z tradycją,z tego co pamiętam otwarta w 1998 roku więc już...
~Danuta
-

dodano: 11 lutego 2023

Halina - opinia wątek zamknięty Przemiła profesjonalna obsługa, Panie uśmiechnięte, pełne empatii,...
~Halina
-

dodano: 13 października 2022

Zuzanna - opinia wątek zamknięty Fatalne rozwiązanie parkingu. Pomimo pokazania paragonów zakupu musiałam...
~Zuzanna
-

dodano: 6 września 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
790

445

wątków

do góry