Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ania - ocena Polecam szeroką ofertą edukacyjna
~Ania
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 17 marca 2024

Marta - ocena W Metamorfozie ukończyłam szkołę sterylizacji medycznej. Jestem bardzo...
~Marta
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 grudnia 2023

Kurs z metody żelowej wątek zamknięty Odbyłam kurs przedłużania paznokci metoda żelową z którego jestem bardzo...
~Magda
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 lipca 2019

Szkoła kosmetyczna na wielki plus! wątek zamknięty W tym roku ukończyłam kierunek technik usług kosmetycznych i jestem bardzo...
~Karolina
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 października 2018

Profesjonaliści wątek zamknięty Przeszłam kursy hybrsyda,przedłużanie żelem i akryl ,wszystko przygotowane do...
~Anna Ś
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 grudnia 2017

~Kat
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2017

Warsztaty zdobienia paznokci. wątek zamknięty Swoją \\\'przygodę\\\' z centrum rozpoczęłam od zasięgnięcia informacji o...
~Aga
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 listopada 2016

Kurs na 5+ :) wątek zamknięty Właśnie jestem po kursie makijażu i analizy kolorystycznej i jestem...
~Ola
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2015

Gorąco polecam !! wątek zamknięty Absolutny profesjonalizm i pomysłowość, bardzo miła atmosfera panująca w...
~jesi
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 lipca 2015

Polecam szkolenie z akryli i żeli :) wątek zamknięty W METAMORFOZIE ukończyłam kurs przedłużania paznokci metodą akrylową i...
~Aneta
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 lutego 2015

Polecam kurs przedłużania rzęs :) wątek zamknięty W METAMORFOZIE odbyłam kurs przedłużania rzęs i jestem bardzo zadowolona....
~Asia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 stycznia 2015

Polecam :) wątek zamknięty Polecam kurs metodą żelową , bardzo miła atmosfera , dostałam konkretne...
~Asia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

Wolałabym iść gdzieś indziej wątek zamknięty Poszłam na kurs rzęs: 1. Kurs odbył się. Wpłaciłam 600 zł. Tu ok 2. Pani...
~Gosia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry