Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
m wątek zamknięty Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam!...
~m
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2018

Chodzę tam po jeansy wątek zamknięty Najlepsze jeansy w Trójmieście do 100 zł. za parę
~Darek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 lutego 2018

Moje wrażenia wątek zamknięty Więcej sprzedających niż kupujących. Kiedy się rozglądałam po sklepie,...
~Ona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2017

miła wszędzie obsługa wątek zamknięty Zachęcam do robienia zakupów w tym centrum , można się ubrać w kazdym...
~kobieta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 grudnia 2015

Brak zainteresowania klientem wątek zamknięty W dniach 08.12 oraz 09.12 chciałam mamię kupić bluzkę w boksie 84. Niestety...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 grudnia 2015

Polecam bardzo fajne centrum wątek zamknięty Polecam, bardzo duży wybór i przystępne ceny. A tak nawisam, kupiłem fajne...
~Lelek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 października 2015

Zadowolony wątek zamknięty Polecam te centrum handlowe, dzisiaj kupiłem tam garnitur i koszulę, bardzo...
~Jasieniak
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 września 2015

C.H Chrobry wątek zamknięty Trafiłem tam przypadkiem z polecenia Znajomej. Nie zawiodłem się. Za bardzo...
~Jarema
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 czerwca 2015

Jest dobrze. wątek zamknięty Mieszkam blisko od Chrobrego, jestem tam wraz z małżonką dość częstym...
~Janek
-

dodano: 10 czerwca 2015

Nigdy więcej!!! wątek zamknięty Kilka razy miałam "przyjemność" przebywać w tym centrum. Polecono...
~Klientka
-

dodano: 21 kwietnia 2015

Brak słów! wątek zamknięty Nazywanie tego "czegoś" centrum handlowym to nieporozumienie. Brud jest...
~Ala
-

dodano: 2 kwietnia 2015

Sklep z samymi dżinsami. wątek zamknięty 15.11.12r. kupowałam dżinsy (granatowe). Nie pamiętam nr box, bo paragon mi...
~Henryka
2

dodano: 6 grudnia 2012

Box 85 garnitury wątek zamknięty Polecam garnitury w boxie 85. Dokonalem zakupu i jestem bardzo zadowolny z...
~Wojtek
1

dodano: 3 grudnia 2012

box w nowej hali wątek zamknięty nie wiem jaki jest to nr boxu ale znajduje sie w nowej częsci Centrum po...
~Honorata
1

dodano: 3 kwietnia 2013

Zadowolona wątek zamknięty Nie rozumiem tych komentarzy, że panie nie miłe , albo zero zainteresowania...
~Klaudia
-

dodano: 14 lipca 2014

Bogusia - opinia wątek zamknięty Te opinie,które są napisane pozytywnie to chyba ktoś z rodziny albo sami...
~Bogusia
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 listopada 2012

Polecam lecz nie do końca. wątek zamknięty Szukając dokładnego adresu tego też centrum trafiłem na tą stronę i z czystej...
~Pawel
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2013

BOX nr 3. wątek zamknięty Bardzo serdecznie polecam. Byłam ostatnio na zakupach z synem i mężem, bardzo...
~Iwona
-

dodano: 16 grudnia 2012

Box 44 wątek zamknięty Drogie mamy!Jeżeli cenicie jakość,czas i obsługę to polecam zakupy dla...
~Marta
1

dodano: 1 marca 2011

Polecam Box 46 wątek zamknięty Przyjemna obsługa, doradzi, pomoże w zakupach, widać, że zna się na sprzedaży...
~Klient
-

dodano: 25 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry